om sommaren rengöring fastar

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-17
Sommar rensning fastan var en gång praktiserades av amerikanska indianstammar. Syftet med fastan är att rensa dina inre organ och förbättra den allmänna hälsan. Rensningen kan bidra till att göra alla dina organ mer effektivt genom att släppa överskjutande toxiner och bli av med extra trängsel i matsmältningssystemet. När dessa gifter bort, kommer en person har mer energi och mår bättre överlag. En sommar rengöring snabbt bör börja strax innan sommaren börjar

Identification

Fyll på lagret med ekologiska vattenmeloner, destillerat vatten, organiska apelsiner, ekologiska jordgubbar eller annan frukt som du väljer. Du behöver också ekologiska grönsaker som gurka, morötter och rödbetor.
Under de första 24 timmarna, äter endast en typ av frukt under hela dagen lång. Drick vatten och ät denna frukt under hela dagen. Det bästa frukt att börja med är vattenmelon.
Nästa dag, äta någon typ av frukt och dricka destillerat vatten.
På tredje dagen, ge dina organ vila och äta någon mat alls. Men dricka destillerat vatten och organiska örtteer om du vill.
Under de närmaste 3 dagar, äta råa grönsaker och dricka destillerat vatten, samt te utan socker.
efter att rengöring snabbt är över, se till att gradvis införa hälsosam mat tillbaka i din kost. Du måste äta mindre portioner till en början undvika att bli sjuk.

Fördelar

Sommar fastan bidra till att avgifta levern, njurarna och tjocktarmen. Dessa fastar är tänkt att hjälpa din kropp bättre hantera värmen på sommaren. Njurarna få en bra färg från överskottet urinering.
tarmkanalen renas av överskjutande avfall och jäsa bakterier. Rensningen får också bli av med överflödigt slem och trängsel i kroppen. Du kommer också att märka att mental klarhet förstärks efter en av dessa fastan.
Rensningen kan hjälpa dig gå ner i vikt genom att normalisera aptiten och bli av med extra avfall på kolon väggarna.

Varning

Vill inte fort om du är gravid eller ammar. Om du lider av någon matsmältning eller andra sjukdomstillstånd, tala med din läkare innan fastan. Du kan behöva övervakas noga av en naturläkemedel läkare.

Överväganden

Du bör överväga att starta snabbt på en helg, eftersom du kommer att använda badrummet mycket. Om du börjar på en helg, kan du vänja sig vid täta resor till toaletten innan de återvänder till arbetet eller att gå ut offentligt.
Om du har kraftig gifter i kroppen, kan du känna väldigt trött, yr eller till och med sjuka under fastan. Detta beror på att din kropp är utrensning ut för många gifter på en gång. Överväga att få extra sömn och avkoppling samtidigt gå igenom snabbt.
Innan rengöring, ladda upp på extra vitamin C. Aldrig rena när du lider av en förkylning.

Expert Insight

Dr Linda Page, författaren till "Avgiftning, säger att" kroppen rening har varit en del av mänsklighetens ritualer för hälsa och välfärd för över 20. 000 år. Rensningen är en omfattande tradition som hjälpt människor genom alla tider och kulturer. Det är riktigt är grunden för varje stor helande filosofi. "

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:är östrogen säker?

Relaterade artiklar


 • om prostatan
 • hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten
 • hur man kan kontrollera blodtrycket manuellt
 • hur man kan bryta smärtsamma vanor
 • hur man undviker diabetes
 • om spädbarn förstoppning
 • statistik över tonårsgraviditeter
 • effekter på hjärnan efter rökning
 • kondom effektivitet
 • Hur fötter blir svullna?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com