viktminskning läger i Brittiska

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-18
Viktminskning läger läger där människor (vanligtvis unga vuxna och barn, men ofta vuxna också) skickas för att gå igenom strikt diet och regimer motion för att förlora en stor del i vikt på relativt kort tid (vanligtvis ett par veckor eller månader). Det finns många viktminskning läger i Storbritannien, och de ger näring kurser, rådgivning, väga-ins och aerobic klasser

Typer

Det finns många typer av läger viktminskning i Förenade kungariket. Några av de mer kända lägren viktminskning är källa, FitFarms, Carnegie International Camp och "The Camp" (kvinnliga endast militär stil viktminskning lägret i Skottland).

Funktioner

Viktminskning läger erbjuda olika bekväma funktioner. Källa erbjuder aktiviteter som sjö paddling, vandring, väggklättring och grottutforskning. Några av idrott och fysiska aktiviteter som erbjuds på källa omfatta aerob kickboxning, styrketräning och Dance Dance Revolution. FitFarms har krets-utbildningar, vandring i nationalparker, workshops kost och T'ai Chi klasser.

Överväganden

Viktminskning läger i Storbritannien kan vara på den dyra sidan, även för ganska korta vistelser. FitFarms har sju dagar program som kostar u00A3 1,200 för enkelrum boende (delade rum är billigare på u00A3 850). Källa uppmuntrar längre vistelser, och i fyra veckor vid en källa Storbritannien läger, räkna med att betala runt u00A3 3500.

Fördelar

Storbritannien viktminskning läger som källa och FitFarms rapporterar att deras besökare vanligtvis fortsätter att gå ner i vikt även efter att de har lämnat lägret. Den statistik för källa (anses vara den mest populära viktminskning lägret i Storbritannien med dess många ställen) är att 76 procent av deras "akademiker" upprätthålla och hålla förlora mer vikt när de lämnar lägret.

Expert Insight

Om du är kvinna och vill uppleva viktminskning i en militär stil boot camp miljö, "The Camp" i Skottland kan vara för dig. Inte bara är målet för lägret för att hjälpa sina deltagare gå ner i vikt, men det är också att öka muskeltonus och övergripande hälso-och fitnesscenter. Tidningen Elle (UK edition) röstade Camp Nr 1 för viktminskning.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om sommaren rengöring fastar

Relaterade artiklar


 • information om in vitro fertilisering
 • om fibroid blödning
 • hur bli ditt hem av loppor, termiter, löss och kackerlackor
 • Hur utvecklas ett springmask infektion?
 • hur man kan förebygga barnfetma - en kontrollerad
 • dig att sluta munkavle under halsen kulturer
 • Hur påverkar graviditet humör?
 • hur man förbereder kroppen för graviditet
 • hur du hittar den bästa verktyget blackhead bort för dig
 • Hur fungerar bröst fungerar mjölkproduktion?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com