behandla polycystiskt ovariesyndrom utan medicinering

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-09
Polycystiskt ovariesyndrom, allmänt känd som PCOS, är en gemensam hormonell störning i post-ludna kvinnor. Generellt orsakar PCOS oregelbundna menstruationer, utöver kroppsbehåring, insulinresistensen och viktökning. I vissa fall kan PCOS leda till infertilitet. Den exakta orsaken till PCOS är inte känt, och det finns inget känt botemedel för det. Även om det finns en mängd olika mediciner för att behandla PCOS symptom, kan du också välja för en naturlig behandling regim

Du behöver:.
Hälsosam kost
. Motion.
Soja.


1.
Ät en hälsosam kost. En väl balanserad kost hjälper till att stabilisera hormonnivåer, vilket förbättrar PCOS symptom. Fräsch, naturliga livsmedel såsom frukt, grönsaker och fullkornsprodukter är väsentliga.
2.
Få minst 30 minuters konditionsträning fyra till fem gånger per vecka. Som beskrivs av Dr Marcelle Pick of kvinnor till kvinnor, läkare är överens om att motion hjälper till att stabilisera hormonella nivåer och reglera menstruationscykeln.
3.
Undvik charkuteriprodukter och ostar. Kemikalier som används för att behandla bearbetade livsmedel har visat sig förvärra PCOS symptom. Försök att konsumera färska, ekologiska livsmedel så ofta som möjligt.
4.
Behålla en hälsosam vikt. Undersökningar som genomförts av den nationella högskolan i naturläkemedel medicin visar att kvinnor som upprätthåller friska väger mindre sannolikt att uppleva svåra PCOS symptom än överviktiga kvinnor.
5.
Reglera insulin nivåer genom att äta lågt glykemiskt index livsmedel. Eftersom många kvinnor med PCOS har insulin svårt att behandla, är det bäst att konsumera livsmedel med några enkla kolhydrater. Studier vid Connecticut Centrum för hälsa har visat att hög fiber livsmedel passar kvinnor med PCOS bättre eftersom de är lätta att smälta.
6.
Konsumera soja. Isoflavoner som finns i hela sojaprodukter har visat sig förbättra hormonella obalanser, vilket skulle öka symtom från PCOS. Tofu, soymilk, tempeh och sojabönor är bra källor till naturlig soja.
7.
Lindra stress genom avkopplande aktiviteter. Stress ökar adrenalin sekret som stimulerar insulinproduktionen, förvärrade därigenom PCOS symptom. Ta ett varmt bad, utöva yoga eller meditera för att minska stress.

Tips och varningar


 • Om du vill prova medicin för att reglera hormonnivåerna, p-piller är regelbundet används. Mayo Clinic staterna finns det inget känt botemedel för PCOS. Som ett resultat, är behandlingen inriktad på att stävja symptomen stället för att bota sjukdomen. Naturliga behandlingar uppmuntras av västerländska läkare. Ibland är de rekommenderas att användas i kombination med traditionella läkemedel.
 • Om symtom på PCOS förvärras, uppsök omedelbart läkare.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan hyra en födelse tränare

  Relaterade artiklar


 • hur man får barn att leva en hälsosam livsstil
 • Hur berätta om du har graviditet symptom
 • hur man kan minska hushållens allergener
 • dig att sluta munkavle under halsen kulturer
 • Alzheimers tecken och symtom
 • om baby akne
 • hur man kan hjälpa ett barn sätter i kontaktlinser
 • hur man kan gå ner i vikt på köpcentret
 • om att använda droger när man är gravid
 • Hur lång tid tar det hår relaxer att växa ut?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com