hur du håller din semester brandsäker.

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-06
För den andra delen av min artikel på semester brandsäkerhet, kommer vi att titta på några fler av de gemensamma samtal vi får den här tiden på året som brandmän. Alltid vara vaksam när det gäller brandsäkerhet, det tar inte stor att något ska överhettas eller gnista och orsaka brand. Kan du ha alla en glad och trygg semesterperioden

Du behöver:
brandsläckare (Jo jag hoppas att du inte kommer, men bara i fall)


1
Kök och spis bränder är en annan populär typ uppmaning till brandkåren här tiden på året. Från omkring Thanksgiving att nyår som alla får tillsammans för att njuta av sin semester måltider, bränder startar från Turkiet olja fritöser, ugnar och spis toppar bara att nämna några.
2.
Stekt kalkon är mycket populära i söder, bränder tyvärr hus varje år bär skulden för denna välsmakande variant av en semester favorit. Om din familj har denna typ av matlagning vidta följande åtgärder för att säkerställa att du kommer att få äta den. 1: a-Endast Fyll på olja till säkerhetslinan, bräddavlopp bränder är en orsak till problemen. Som fågeln sätts i, svämmar över oljan behållaren och antänder gasbrännare underifrån. 2: a-Se till att din kalkon tinas väl före sätta den i behållaren, placera en frusen fågel i het olja kan få katastrofala följder (se bild ovan). 3: e-alltid laga din fågel bort från ditt hus, helst på något som betong eller asfalt, så att dina ytterväggar eller trädäck inte brinner också. Om du har en brand, har någon ringa 911 omedelbart. Om du kan stänga av gas och isolera bensintanken säkert göra det snabbt. Använd aldrig vatten på en oljebrand, antingen täcka den med en metall lock eller använda en klass B brandsläckare (CO2, pulver, etc).
3.
Ugn bränder är en annan källa till semester olycka. Merparten av tiden ugnen bränderna har startats på grund av felaktig utrustning, shorts, i fråga om elektriska spisar eller från lampan olyckor i samband med gasolkök. För bästa fall hålla ugnen ren, väl servas, och alltid ytterst försiktig, efter tillverkarens instruktioner då du tänder ett ljus pilot.
4.
spisen bränder orsakas ofta av slarv från den husägare del. Europaparlamentet efterlyser obevakad mat på spisen är vanligt, som folk somnar på soffan under matlagningen eller kör ut till affären glömma något de var uppvärmning. Det största sak att komma ihåg är att se till att du stänger din brännare helt efter tillagning, och hålla allt brännbart material borta från köket. Brandsläckare bör i varje hem, och minst en bör vara i närheten av köket. Det är lätt att bli distraherad här tiden på året med allt som händer runt omkring oss, så var uppmärksam, vara säker och har en stor nytt år.

Tips och varningar


 • inte vänta att ringa 911, kan vi alltid vända Om du inte behöver oss!


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:definitionen av inre locus av kontroll

  Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla influensa
 • hur man gör en bärare för ditt barns "EpiPen
 • Hur lång tid tar det hår relaxer att växa ut?
 • hur man kan hjälpa ett barn sätter i kontaktlinser
 • hur man håller en hjärna skarp samtidigt njuta av en favorit hobby
 • hur man lindra smärta bröst mjölkstockning när flaskmatning din baby
 • hur man ökar ditt barns immunsystem
 • Hur sova på en bra madrass främja god hälsa?
 • orsak till kvinnlig håravfall
 • Hur tar mediciner under graviditeten påverkar barnet?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com