hur man bli friskare

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-21
Det finns många sätt och saker du kan göra för att bli friskare. ! Försök att använda några av dessa tips

Du behöver:.
Glasögon
Tvål.
Vatten.


1.
Flesta kvinnor, eller åtminstone jag, Tote handväska en. Om din gillar mig då du tenderar att fylla upp det och det är så tungt innan du ens inser det. Du bör inte lätta din last bara lite. Den amerikanska Chiropractic Association rekommenderar att ett Tote eller handväska bör inte vara mer än 10% av din kroppsvikt. Detta kan leda till rygg-och axelproblem. Det kan också leda till en farligare fråga, nervkompression.
2.
Alla borde prova att äta en 3 uns portion fet fisk, till exempel tonfisk, var tre till fyra dagar. Det hjälper bröstcancer, Alzheimers, hypertoni och diabetes, tillsammans med andra hälsoproblem. Detta är på grund av omega-3 fettsyror. Detta omega 3 också kan hittas i valnötter, tofu, squash och sojabönor.
3.
Du bör stänga av din mobiltelefon under körning. Det är ett bevisat faktum att när du är på din mobiltelefon, du är 9% långsammare att träffa dina raster och 19% långsammare att återgå till normal hastigheten efter bromsningen. Du är också fyra gånger större risk att få en bil krasch.
4.
Sätta på radion eller iPod kan sänka ditt blodtryck. Musiken tenderar att slappna av dina blodkärl och måttlig produktionerna av stresshormoner.
5.
Alla vet hur Klor används i vatten så att det är säkrare att dricka. Den dåliga saker om detta är det torkar ut huden och dör hälsosamma bakterier. Men om du lägger i en dusch filter för att skydda kroppen från denna skada som klor orsakar då du kommer att ha friskare hud.
6.
Prova att äta körsbär för att bekämpa inflammation som kan leda till hjärtsjukdomar, artrit och cancer.
7.
Visste du stretching är bra för dig? Du bör sträcka var 2 eller 3 timmar under dagen. Den kommer att minska smärta och förebygga huvudvärk. Bara kopp händerna bakom nacken. Sträck huvudet bakåt så att du kommer att titta upp i taket. Sedan kan du koppla efter 2 eller 3 sekunder.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om arbete

Relaterade artiklar


 • Hur demens framsteg?
 • hur man får en god natts sömn
 • hur man rengör syntetiska hår
 • Så för att lindra smärta från Cankerskav
 • är bensoylperoxid säkert under graviditeten?
 • om hymnen sjukförsäkring
 • hur man kan förstå den dolda farorna med talkpuder
 • hur man undviker salmonella infektioner från husdjur
 • hur man kan förebygga barnfetma - en kontrollerad
 • hur man gör jordgubbe teblad
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com