hur man ska förstå människans utveckling

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-09
Medan anatomi och fysiologi av testiklarna och äggstockarna är likartade, det finns vissa grundläggande skillnader unika för varje kön
1.
Medan anatomi och fysiologi av testiklarna och äggstockarna är likartade, finns det vissa grundläggande skillnader unika för varje kön.

Testiklarna är den manliga organ, som producerar spermier och det manliga könshormoner. Även äggstockarna, som producerar kvinnans ägg samt hennes könshormoner, ligger inne i kvinnan, är hanens testiklar utanför resten av kroppen inne i pungen. Placeringen av testiklarna är avgörande så för att hålla temperaturen korrekt att hysa spermier. Kvinnliga könskörtlar är inrymt i äggstockarna.
2.
Det finns en viss process att ägget kommer att följa från utveckling via implantation, där en förening bildas med sperma . . .

första är ett ägg utvecklas i äggstockarna och är sedan vidarebefordras till äggledarna (livmoder eller äggledare) där ägget har då möjlighet att bli befruktat med en spermie när en manlig klimax under samlag.
3.
När ett ägg blir befruktat, dess corona utstråla och zona pelucida huvudsakligen genomborras av en några spermier. En enda spermie kommer in sist ägget och kärnorna band tillsammans. Efter befruktningen är ägget som nu kallas en zygot, som sedan kommer att dela för att få uttrycket embryot. Detta embryo kommer sedan att göra sin väg genom äggledaren till livmodern där det kommer att bosätta sig i livmoderslemhinnan. Humant koriongonadotropin kommer sedan att produceras av ägget, som kommer att säkerställa endometrium av livmodern förblir intakt för att skapa en tillfällig nio månader hem för det utvecklande embryot. Det befruktade ägget kommer sedan att hållas i denna "hem" där det kommer att växa, form och utveckla under nio månader i ett fullt utvecklat spädbarn.
4.
Utvecklingsprocess inleds när zygoten börjar dela efter befruktning. Ytterst är zygoten bröt sig loss från sin ursprungliga miljö precis som när ett barn föds det lämnar lä och skydd i livmodern
5
<. br> Nästa fas är morfogenes där embryot är först formade genom omdisponering av många celler. Denna process liknar den ursprungliga födelseprocess period då mamma och pappa behöver ändra varje aspekt av deras liv drastiskt så att lämna sina hem som leder till att livsmiljöer som är säker och skyddande för deras nya baby. Kroppen är helt enkelt en början arrangerar cellerna att förbereda sig för den mötande stadier av utveckling.
6.
Det tredje steget är differentiering i vilken blodkropparna börjar att utvecklas till nervimpulser och muskler. Denna period påminner om den tid då mamma och pappa har blivit mer bekväma med de utmaningar som att ta hand om sina barn. Kroppen är redo att acceptera och ta på sig nya utmaningar som gör det möjligt för ytterligare utveckling.
7.
Fjärde steget är tillväxten i vilket embryot klyftor och ökar i en mycket snabbare . Denna etapp är jämförande till den aktiva barndom av ett barn. Föräldrarna är bekväma med barnet och kan enkelt uppfylla hans eller hennes behov eller krav utan panik eller brist på förståelse. Detta är bara hur kroppen snabbt kan anpassa sig till snabba förändringar av barnet. Även i slutändan kommer att ha utvecklats till en mycket annorlunda form än den som den uppstod det tar på dessa roller och utmaningar med samma grace och acceptans att en förälder tar på de utmaningar som ett barn då kommer att producera tills han eller hon odlas .


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man får sjukförsäkring i New York

Relaterade artiklar


 • hur bli ditt hem av loppor, termiter, löss och kackerlackor
 • inte orto tri-cyclen gör du upp i vikt?
 • hur man förbereder för vintern under graviditeten
 • hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten
 • hur man kan stoppa angina rättsmedel smärta hemma
 • könsval fruar historier
 • hur man smyga in aktiviteter hjärnan bygga hela dagen
 • hur man får frisk
 • vad är en äldreomsorg rådgivare?
 • äldreomsorg lösningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com