om ekologiska välling

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-14
Konsumenter vänder sig till ekologiska produkter på jakt efter mat som är fri från kemikalier och andra eventuellt skadliga gifter. Ekologisk välling är en av dessa produkter att föräldrar vänder sig till när amning inte är ett alternativ. Men inte alla ekologiska baby formler är desamma, och läsa och jämföra näring etiketten på burkar rekommenderas innan ändringen

Betydelse

Ekologiska baby formler är ett alternativ till vanlig modersmjölkersättning på marknaden. Till skillnad från traditionella formel, är ingredienserna i ekologisk formel intyg är fri från många kemikalier som får vara skadligt för barnets hälsa. Att välja ekologiska också fördelar för miljön genom att hjälpa ekologiska bönder och mejerier minska användningen av pesticider, herbicider och antibiotika.

Funktion

Ekologiska välling, som traditionell formel, används för att leverera en komplett näringsbehov spädbarn och småbarn . För dem som inte kan eller väljer att inte amma, organiskt formel kan vara en trygg och tröstande val för att ge näring ett barn, vilka ingredienser som använts är naturliga och inte syntetiska. Många föräldrar använder organiska formel antingen i samband med amning eller i stället för den, som formel härmar bröstmjölk genom att bevisa de näringsämnen ett barn behöver.

Överväganden

under amning allmänt anses vara det bästa sättet att mata en baby, är ekologisk formel ett lönsamt alternativ. Genom att välja ekologiskt, kan föräldrarna vara säkra foder de ger sina barn den renaste av ingredienserna och lindra oron över kända gifter. Konsumenterna bör leta efter FDA ekologisk märkning på förpackningen, som garanterar att produkten är gjord med ett minimum av 95 procent ekologiska ingredienser.

Missuppfattningar

Inte alla ekologiska baby formler är skapade lika. Att fastställa vilket som är rätt, läsa all märkningen, med särskild hänsyn till fettsyror, särskilt la DHA och ARA, vara säker på att dessa kommer från ekologiska källor också. Titta även på produktens förpackning, om förpackningen kan läcka BPA (Bisfenol-A) i pulver eller vätska. Många ekologiska formel tillverkare byter till alla stålburkar för att minimera BPA belopp.

Fördelar

Ekologiska baby formel ger ett barn en diet fri från tillväxthormoner, antibiotika och andra kemiska ingredienser kan finnas i vissa traditionella formler. Liksom mat barnet äter när han blir äldre, ekologiska val i barndomen ger honom ett försprång på ett liv i optimal näring med säkrare, mer naturlig mat.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur platsen symtom på narkotika-och alkoholmissbruk

Relaterade artiklar


 • hur mycket ska ett barn sova?
 • hur mycket är viacord?
 • hur du minska din exponering för elektromagnetiska fält
 • Hur sluta röka utan att bli galen
 • hur man förstår fem små kända orsaker av torrhosta
 • hur man desinficera efter influensa har besökt
 • hur man applicerar ögonskugga på nedre ögonlock
 • hur man talar med dina barn om hiv / aids-
 • viktminskning läger i Brittiska
 • Hur fötter blir svullna?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com