sätt att bli av med finnar & akne

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-10-20
Finnar och akne kan ha stor negativ inverkan på livet för en tonåring och en del vuxna. Vanligtvis sker just innan några viktiga händelser att ta itu med problemet snabbt är nyckeln till befria sig själv från den fläck

Du behöver:. .
Glasögon
Tvål.
Vatten.


1.
Utveckla en daglig rengöring rutin. Detta är det bästa sättet att hindra akne från att ens inträffar att börja med. Din rengöring rutin bör bestå av en djuprengörande agent, en toner, peeling produkt och fuktighetskräm. Var noga med att tvätta ansiktet varje morgon och kväll och ibland tre gånger på en dag, om det behövs. Använd en svamp eller mjuk trasa för att tvätta ansiktet och arbeta in ansiktsrengöring i små, cirkulära rörelser. Var noga med att tvätta alla tvål av ansiktet med kallt vatten innan du använder toner och sedan exfolierande produkt för att kasta av döda hudceller. Sedan återfuktar att ge din hud några av fukt förlorade under reningsprocessen.
2.
Ta en närmare titt på din kost. De saker du gör, eller inte, äter påverkar hur din hud ser ut. Om din kost är hög i raffinerat socker och läsk, då din hud kommer att återspegla att man genom mer frekventa utbrott. Drick mycket vatten och försöker äta så hälsosamt som möjligt för att undvika finnar och svår akne.
3.
Investera i en solid over-the-counter produkt. Produkter med bensoylperoxid peroxider och sammandragande egenskaper fungerar bäst och brukar klara upp alla små finnar relativt snabbt. Använd inte dessa produkter på en daglig basis, om det inte instruerar dig att göra det. Annars använda dem på den del av breakout enligt instruktionerna på produkten för att klara upp finnar.
4.
Prova ett oralt läkemedel. Dessa piller tas via munnen och arbeta för att döda den bakterie som fastnar i porerna och orsaka akne. De tar några veckor att börja arbeta och inte bara bidra till att undanröja nuvarande finnar, men också bidra till att undvika framtida fall av akne.
5.
Schemalägg ett samråd och behandling med en hudläkare. Om inget annat fungerar, kan sedan mer allvarligt ingrepp metoder vara nödvändigt. Besök en hudläkare och få dem ordinera en behandling för att eliminera akne. Många läkare ordinera Proactiv Solution, som är en populär akne behandling som har spetsat i popularitet de senaste åren. En av de få läkemedel som fungerar med nästan omedelbara resultat, är Proactiv den bjudet av många hudläkare som den mest effektiva akne behandling produkten på marknaden idag.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om hymnen sjukförsäkring

Relaterade artiklar


 • Hur orsakar tea tree-olja manlig bröstförstoring?
 • hur lätt snitt smärta efter ett kejsarsnitt
 • tecken på inre blödning under graviditeten
 • Vad är definitionen av pulmonell andning?
 • hur man spelar basket om du är över fyrtio
 • hur man får frisk
 • hur man sparar pengar på sjukvård kostnad
 • hur man rengör ditt badrum
 • om makt stolar
 • hur man får en rabatterad gym medlemskap
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com