tecken på lägg till barn

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-31
Attention Deficit Disorder, eller lägga till, är en neurobiologisk sjukdom som kännetecknas av ouppmärksamhet, hyperaktivitet och impulsivitet enligt hjälpguide webbplats. Även om denna störning kan förekomma hos vuxna, förefaller det oftast hos barn före sju års ålder. Medan många barn tenderar att vara hyper och extremt aktiv, kan tecknen på ADD ofta vara svårt att skilja mellan det normala beteenden av barn i denna ålder. Läs vidare för att ta reda på mer om de typiska egenskaperna för detta tillstånd.

Du behöver:.
två hantlar som är en vikt som du är bekväm med

Funktioner

Enligt barn och vuxna med Attention Deficit /Hyperactivity Disorder (CHADD) Det finns tre undertyper av Lägg till att ha olika symptom, som kallas primärt ouppmärksam, främst hyperaktiva /impulsiva och kombineras.

Betydelse

främst ouppmärksamma typer av barn med ADHD tenderar att vara distraherad lätt, har svårt med organisation, lyssnar inte bra, har svårt att bibehålla uppmärksamheten, kämpar för att följa instruktioner och tycker inte arbetsuppgifter som kräver mycket mental ansträngning, enligt CHADD. Barn med primär hyperaktiva /impulsivitet ADD tenderar att ha svårt att sitta stilla, pratar överdrivet, blurts ut svar på frågor innan frågan är avslutad, avbryter andra och springer runt överdrivet. Barn som uppfyller de kombinerade ADD kriterierna har symtom av både primärt ouppmärksam och främst hyperaktiva typer av ADD.

Expert Insight

Enligt CHADD finns det inte ett test för att diagnostisera ADD, så en omfattande utvärdering krävs att avgöra om ett barn har sjukdomen. Denna utvärdering omfattar vanligen en bedömning av barnets sociala, skola och emotionell funktion och utvecklingsnivå. /

Prevention lösning

ADD hos barn behandlas genom "multimodala" metoder, enligt CHADD. För varje barn, är en övergripande vårdplan tillverkade för att bäst behandla varje barns särskild form av ADD. Detta omfattar i allmänhet beteendevetenskap åtgärdsstrategier, förälder utbildning, utbildningar, information och utbildning om ADD och stimulerande och icke-stimulerande medicinering.

Missuppfattningar

Enligt hjälp, det finns flera myter om barn med ADD. Dessa myter är att alla barn med ADD /ADHD är hyperaktiva, att de aldrig uppmärksamma, att de väljer att vara svårt och kan bli bättre om de vill, att de kommer att växa ur ADD och att medicinering är det bästa och enda behandling för ADD. Enligt hjälp, medicinering inte kan vara det bästa alternativet för varje barn, eftersom ADD kan också behandlas med förändringar i kost, beteendeterapi och känslomässigt stöd i hemmet och skolan. Dessutom kan tecken på hyperaktivitet eller ouppmärksamhet inte ADD. Dessa kan vara tecken på inlärningssvårigheter, psykiska problem, beteendestörningar och medicinska tillstånd som sköldkörtelproblem.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om svanskotan

Relaterade artiklar


 • vad är röntgen för?
 • hur man kan bli av gallblåsan stenar naturligt i 6 dagar
 • hur man undviker diabetes
 • hur man äntligen sluta bita på naglarna
 • vad är det bästa sättet att ta bort oönskat hår?
 • Vad betyder blod i pall?
 • om projektil kräkningar
 • hår-uträtning recensioner
 • motordrivna rullstolar säkerhet
 • hur man älskar villkorslöst
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com