Hur man vet om din tonåring använder droger

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-04
Tror du ditt barn eller tonåring kanske använder droger gata eller missbruka receptbelagda mediciner som smärtstillande medel? Många föräldrar står inför den svåra frågan om "Är min tonåring använder droger?" Läs vidare för att ta reda på hur du berätta om din tonåring använder narkotika

Du behöver:.
Notebook
. En uppmärksam Eye.
En Internetanslutning.
Ett hem drogtest.
En Drug Sniffer Dog för uthyrning.
En tonåring som Du misstänker kan vara att använda droger


en
TITTA för beteenden som tyder på droger:. . Det finns många beteenden som tyder på droganvändning. Har din tonåring alltid bära långa ärmar, även när det är varmt ute? Han kan gömma nål märken på armarna. Har din tonåring försöka undvika att ta ögonkontakt efter hemkomsten från vänner? Detta kan bero på blodsprängda ögon, eller dilaterade /precisera elever som resulterar från att använda vissa droger. Är din tonåring lömska och bedrägliga? Sluga, bedrägliga beteenden är mycket vanligt i tonåren som använder droger. Titta på din tonåring beteende med ett kritiskt öga och hålla en anteckningsbok inspelning era synpunkter.
2.
Fråga dig själv, ÄR DIN TEEN stjäla pengar eller värdeföremål? När droganvändning förvandlas till en fullt utvecklad drog vana, kommer en tonåring behöver pengar och massor av det för att stödja hans eller hennes drogvanor. Är tonåring plötsligt fokuserade på att tjäna pengar som inte verkar gå mot någon uppenbar inköp (dvs. kläder)? Är tonåring stjäla pengar från familjemedlemmar? Är värdesaker försvann från hemmet? Dessa är alla tecken som kan tyda på att en tonåring söker pengar för att stödja en drog vana.
3.
fråga dig din tonåring ser annorlunda ut? Narkotikamissbrukare kommer snabbt vinner eller förlorar vikt. De kommer att sluta duscha så ofta och du ser ett avhopp i minutiös grooming som är gemensamma för tonåringar. Var uppmärksam på tonåringens ögon. Är de blodsprängda? Är eleverna dilaterade? Är eleverna små? Dessa är alla tecken på narkotikabruk.
4.
Söka efter olika beteenden. Narkotikamissbrukare erfarenhet höga toppar och låga dalar. Är din tonåring svindlande, pratsam och energisk en minut och sov alltför följande dag? Är din tonåring vassare och moodier än vanligt? Också mycket vanligt hos narkotikamissbrukare. Återigen, skriv ner dina iakttagelser i en bärbar dator-det är ofta mycket tydligare på papper
5
fråga dig din tonåring VERKAR SICK mycket ofta. . ? Utsättning av medicineringen lätt kan förväxlas med en maginfluensa eller virus, så om din tonåring verkar kräkas ofta eller blir det "influensan" på regelbunden basis, talar detta för narkotikamissbruk. Har din tonåring snörvla ofta? Är han ovillig att blåsa näsan? Snuva eller täppt näsa i allmänhet förknippas med droger som heroin, kokain och andra droger som fnös. När ett läkemedel användare fnyser droger, orsakar detta nasal inflammation som orsakar snyfta. Många narkotikamissbrukare snörvla också ofta efter att de fnysa droger, men de ska vara tveksamma till att blåsa sin näsa, så att de blåser ut pulvret att de har sniffat.
6.
Administrera en HEM drogtest: Hem drogtest finns nu tillgängliga över disk på de flesta stora kedjorna apotek. Föräldrar kan ge sina tonåringar ett drogtest för marijuana, opiater, metamfetamin, kokain och en rad andra olagliga droger.
7.
LÄR OM drogtillbehör och vara på jakt efter den i din Tonåringars ROOM: Visste du att en glödlampa kan användas som drog grejor? Drogtillbehör kan vara självklart-som ett rör-eller mindre självklart, som en glödlampa. Surfa på internet och lära sig om vad husgeråd kan förknippas med narkotikamissbruk
8
hyra en MÖGELHUND man söker efter narkotika:. . Föräldrar kan nu hyra en drog tjänst upptäckt hunden att utföra en sökning i hem och bil. Detta kan ge föräldrarna en bekräftelse de behöver innan de konfronteras med en tonåring om droganvändning. En drog sniffer hund kan också lätt rädsla för tonåring narkotikamissbruk. Dessa läkemedel upptäckt hundar kan upptäcka små mängder av rester och de är kända för att vara mycket exakt.

Tips och varningar


 • Hem drogtester (och även professionella läkare- administreras drogtest) är idiot inte bevis. Falska positiva och falska negativa kan förekomma. Om en tonåring reagerar positivt på ett läkemedel, fortsätta till närmaste sjukhus eller läkare för en mer tillförlitlig drogtest. Men gör det snabbt, som vissa droger ut ur systemet inom några en dag eller två.
 • Surfa på internet och lära sig om effekterna av olika droger. Om en förälder förstår hur ett visst läkemedel påverkar kroppen, kommer föräldern vara mer benägna att känna igen tecken på narkotikabruk.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man undviker att fånga en förkylning

  Relaterade artiklar


 • hur man sparar pengar på hälso-och sjukvård räkningar
 • hur man sminka för afroamerikaner
 • hur man kan bota hicka
 • hur tonårsgraviditeter påverkar möjligheterna till arbete
 • hur man smyga in aktiviteter hjärnan bygga hela dagen
 • kan bantning orsaka oregelbunden mens?
 • hur man skotta snö säkert
 • definitionen av inre locus av kontroll
 • hur du kan trösta bebis torr vinter hud
 • hur man får den bästa behandlingen på akuten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com