autism symtom hos nyfödda

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-09
Autism är sällan diagnostiseras innan barnet är minst ett par år gammal. Detta beror på är inte förrän allt småbarn att barn börjar få en mer aktiv relation med sina föräldrar och miljö som omger dem. Ändå kan uppmärksamma föräldrar platsen troligen symptom hos spädbarn och även hos nyfödda som kan tyda på närvaro av autism, särskilt om flera av dem är närvarande

Du behöver:.
Ljus luftig kläder
. bomullstussar.
tvättsprit.
trollhassel.
tvål.
vatten.
trasa.

Identification

Samtidigt är det svårt att precisera specifika beteenden som ett tecken på autism, nyfödda barn med autism är ovanligt tyst. Medan andra barn är skrämd eller gråta på grund av höga ljud, snabba ändringar i ljus eller snabba rörelser runt dem, autistiska barn tenderar att reagera långsamt eller inte alls till sin miljö. Bebisar som alltid sova hela natten, ostört av hunger eller externa faktorer, kan också visa tecken på autism.

Betydelse

Bara några veckor efter att födas, är barn redan på att utveckla sin visuella färdigheter. Det är därför många av de leksaker som säljs för nyfödda består av musikaliska eller förflyttning strängar som kan hängas över spjälsängen. Även om barnet inte förstår eller kan inte förutsäga mönster i leksaken, är han fortfarande lockas och stimuleras av rörelsen. En nyfödd som uppvisar något som helst intresse av denna typ av leksak kan ha problem att ansluta till sin omgivning.

Funktioner

När de når två månader, är spädbarn rutinmässigt svarar på närvaro av sina föräldrar med antingen ett leende eller ett kuttrande ljud. Redan innan det kommer dock nyfödda ögonkontakt eller ändra sitt ansiktsuttryck när ett bekant ansikte närmar sig. Nyfödda som verkar omedvetna om förekomst av sina föräldrar eller vårdnadshavare kan visa tecken på autism.

Expert Insight

Från tidpunkten för födseln är barn förväntas drabba vissa milstolpar när de växer. Medan ingen alla barn utvecklas i samma takt, kan frekvent eller uppenbara förseningar ange förekomsten av problem, varav en är autism. Mellan två och tre månader, börjar barn att höja huvudet och flyttar mer när om på ryggen. Yngre barn kommer fortfarande att flytta sina händer eller ben när upprörd eller glad, något som autistiska nyfödda inte kommer att göra.

Funktion

Autistiska nyfödda är varken rädd eller lugnad av närvaron av andra. Detta innebär att en gråtande eller rastlös barn kommer inte slappna av när hon är upp eller bli vaggad till sömn. Det betyder också att avslappnande ljud, inklusive röst förälder har ingen effekt. När pratade med, nyfödda erkänna ofta ursprunget till ljud och med den tid de är ett par månader gammal, börjar leta direkt i den riktning ljudet kommer ifrån. Autistiska barn, å andra sidan kommer antingen ignorera ljudet eller inte kan fokusera på det mer än bara ett par sekunder.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur att få arbetskraft med nippel stimulering

Relaterade artiklar


 • Hur utvecklas en vatten blåsa?
 • tecken och symtom på en svampinfektion
 • fördelar och nackdelar med hårtransplantationer
 • hur man ger en kontroll (fysisk) till ditt medicinskåp
 • hur ta reda på om du är bärare av en sjukdom
 • typer av surrogatföräldraskap
 • hur man kan bli av gallblåsan stenar naturligt i 6 dagar
 • Vem kan ansöka om ett gratis medicinsk kort?
 • om sulfiter
 • hur man kan sänka blodtrycket natrually
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com