hur banken navelsträngsblod stamceller

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-09
Navelsträngsblod stamceller kan enkelt och smärtfritt som samlats in från barnet vid födseln. Navelsträngsblod bankerna ut en avgift för att bevara navelsträngsblod vid ditt barn eller någon annan i familjen ska utveckla ett av många sjukdomar som kan behandlas med stamceller från navelsträngsblod. Dessa sjukdomar innefattar vissa leukemier, andra typer av cancer, benstörningar märg, metaboliska och autoimmuna sjukdomar, och sicklecellanemi. Kostnaden för tjänsten varierar, men kan variera från en direkt ersättning på $ 600 till $ 2,000, plus årliga avgifter lagring av ca $ 125 (ca $ 10 per månad). Uppskattningar av risken att ett barn ska utveckla en sjukdom som kan behandlas med navelsträngsblod stamceller från 1 av 1000 till 1 på 200. 000. När det gäller barn med syskon eller nära familjemedlemmar med någon av dessa sjukdomar, ett individuellt barns risk kan vara betydligt större. Vissa familjer visa kostnaden för navelsträngsblod bank som en typ av försäkring medan andra kan känna att kostnaden är oöverkomliga, eller inte är värt det med tanke på liten risk för ett barn att utveckla en av dessa sjukdomar. Fördelen med privata navelsträngsblod bank är en garanti för en genetisk matchning för ditt barn, och en mycket större sannolikhet för en match för andra familjemedlemmar. För familjer som väljer att inte betala för privat navelsträngsblod bank, det finns ett antal nationella gratis tagställen för bank navelsträngsblod, vilket gör navelsträngsblod stamceller tillgänglig för alla barn som kan behöva en transplantation

Du behöver:.
ljus luftig kläder.
bomullstussar.
tvättsprit.
trollhassel.
tvål.
vatten.
trasa.


1.
Om du väljer att bank ditt barns navelsträngsblod för privat bruk, forskning olika navelsträngsblod företag banktjänster för kostnad, service och pålitlighet. Om du ska betala för bevarandet av barnets umbilical stamceller från navelsträngsblod celler, du vill vara säker på att de riktigt är bevarade på en ansedd anläggning. Två av de bästa bank navelsträngsblod företag navelsträngsblod kansli och Viacord.
2.
När du har valt en sladd tjänst blod bank och betalade anmälningsavgiften ska du få material och detaljerade anvisningar från bolaget du har valt. Se till att du låter din vårdgivare vet i god tid före leverans (minst 6 veckor i förväg, om möjligt) som du planerar att bankens ditt barns navelsträngsblod.
3.
Försiktigt Läs material och instruktioner du får från navelsträngsblod bank service. Även om de flesta förlossningsläkare och barnmorskor känner till processen för navelsträngsblod insamling, vill du veta det förfarande om din medicinska tjänsteleverantören inte.
4.
I vissa fall kan navelsträngsblod insamling kit kommer att skickas till din leverantör. Om det skickas direkt till dig, se till att du har diskuterat det med din leverantör i förväg, och se till att ta samlingen kit med dig till sjukhuset eller födelse centrum. Öppna inte satsen i förväg -. . Satsen är avsedd för steril insamling av ditt barns navelsträngsblod
5
I nästan alla fall är en moderns blod oavgjort krävs inom 48 timmar efter leverans. Var noga med din leverantör är medveten om detta krav.
6.
Om du väljer att donera barnets navelsträngsblod genom de nationella Marrow Donor Program, ta reda på i förväg (av den 34: e av graviditeten) om ditt sjukhus, födelse mitten eller homebirth barnmorska deltar i programmet. Om så är fallet, måste du fylla i den avsedda pappersarbete, och ditt barns navelsträngsblod kommer att samlas vid födseln. Om din graviditet vårdgivare inte deltar i programmet, kolla på donera genom Cryobanks International. Det kan finnas andra navelsträngsblod banker i ditt område som allmänheten accepterar donerat blod från navelsträngen. Besöka National Marrow Donor Program hemsida för mer information.

Tips och varningar


 • Forskning vilka typer av sjukdomar som kan behandlas med navelsträngsblod stamceller. Du kommer att vilja väga in risken för dessa sjukdomar och mot kostnaderna för bank barnets navelsträngsblod. Efter den inledande engångskostnad, årliga lagring avgifter är ganska rimligt, vilket gör banktjänster navelsträngsblod väl värt det för många familjer.
 • Stamceller har visat sig vara värdefulla i att behandla en rad sjukdomar, och har visat lovande resultat vid behandling av en mängd andra. Banking ditt barns navelsträngsblod nu kan ge botemedel för sjukdomar som ditt barn och nära familjemedlemmar får kontraktet senare i livet.
 • Hämtar navelsträngsblod stamceller inte skada ett barn, de är helt fristående från embryonala stamceller. Stamceller från navelsträngsblod utgör en etisk biologiska verktyg för tillvarata den potential som stamceller för att behandla och bota olika sjukdomar.
 • Navelsträngsblod stamceller, även när de används för att behandla sjukdomen, garanterar inte ett botemedel . Som med alla medicinska åtgärder, varierar effekten av behandling utifrån patientens, sjukdom och individuella prognos.
 • Denna artikel ska inte tolkas som medicinsk rådgivning.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:autism symtom hos nyfödda

  Relaterade artiklar


 • själv inducera förlossningen tekniker
 • hur man dricka mer vatten för bättre hälsa
 • hur man kan bli av graviditetsillamående under graviditeten
 • tecken på blockerade äggledare
 • om familjen hälsoplaner
 • hur man kan minska dina bröst
 • hur man förbereder kroppen för graviditet
 • hår-uträtning recensioner
 • om väteperoxid
 • om bröst muskelknutor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com