hur kartlägga dina tempertures att bli gravid

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-11-23
Många kvinnor i dessa dagar kommer att drastiska åtgärder för att bli gravid, men innan du kastar in handduken och gå till specialisten varför inte prova några enkla saker hemma för att få dig framme. Något så enkelt som att kartlägga kan hjälpa dig att bli gravid
1.
Före den första dagen av din period gå till affären och köpa en termometer, som kommer med i diagrammet för att använda medan diagram. Om du rullar ner ser du en länk för att köpa en termometer.
2.
På den första dagen av din mens, första dagen i full blodflödet, inte bara upptäcka fullt flöde innan till 5:00 du kommer att börja ta din temperatur.
3.
Ta din temperatur innan för att få ur sängen varje morgon och spela in det på sjökortet. Du kommer att märka att din temperaturen är låg, 93,0 till 95,0 (ibland kan det vara högre säga från 95,0 till 97,0, bara så det är konsekvent.
4.
Omkring dag 11-13 kan du märker att din temperatur sjunker dramatiskt följt av en spik nästa dag. När temperaturen går upp en examen inom en 24 timmarsperiod som innebär att du faktiskt har haft ägglossning. Nu den första cykeln är det för sent för dig att tid samlag att bli gravid. Du är i själva verket att starta processen för framtida månader.
5.
Efter spetsen kommer du att märka att din temperatur kommer att förbli i Facebook för att resten av din tid, men bli inte orolig om runt cykeldag 19 eller 20 din temperaturen sjunker och följer med en spik nästa dag. Detta innebär implantation av ett ägg i livmoderväggen, och kallas triseptic diagram.
6.
Några viktiga saker att tänka på det antal dagar i din cykel efter ägglossningen kommer alltid att vara samma, så om denna cykel du har 12 dagar från det att du haft ägglossning till start på din nästa menstruation sedan nästa månad kommer det att vara samma. Men antalet dagar från början av menstruation till ägglossning kan ändras från månad till månad med en dag eller så.
7.
Du är mest fertil tre till fem dagar före ägglossningen, när ägglossningen har inträffat är du inte längre fertil och det är för sent att ha samlag för att bli gravid den cykeln.
8.
Förutom din man kommer att behöva ejakulat minst var tredje dag för att se till att han har bördig spermier. Det rekommenderas inte att han får utlösning varje dag, och att han gör avstå från utlösning i två till tre dagar före den första bördiga dagen i månaden för att öka antalet friska spermier som han har.

Tips och varningar


 • Ta alltid din temperatur innan för att få ur sängen. Om du vaknar klockan fem och det är inte din normala vakna tid och man måste få upp för att gå på toaletten, men kommer tillbaka till sängen ta din temp då behöver du tre timmars sömn så att temp att vara korrekt.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Så för att lindra en koka

  Relaterade artiklar


 • hur man förbereder kroppen för graviditet
 • hur man kan förstå om bastu och ångbad är säkra under graviditeten
 • dig att hålla dig frisk som vintern kommer
 • hur du minska din exponering för elektromagnetiska fält
 • hur man kan förstå faran med nagellack
 • hur du spårar din menstruationscykel
 • saker att göra för att förhindra rynkor
 • hur aktier du medicin skåp för kallt väder
 • Hur en form blodpropp?
 • hur man identifierar och återvinna plast
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com