hur man får korrekt information om influensa och förkylningsvirus

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-11-03
Det finns en häpnadsväckande mängd information där ute stanna väl under vintern förkylning och influensa säsong. Hur vet du vad som är vad. Vi är alla mycket att göra, speciellt vid denna tid på året, och behöver veta säkert hur man kan förebygga en infektion med förkylning eller influensa, och hur man tar hand om oss själva och andra när infektioner hända. Med lite läxor, kan du beväpna dig mot denna vintern fiende

Du behöver:.
Exakt information om förkylningar och influensa


1. .
FDA (Food and Drug Administration) har en artikel om vintern luftvägssjukdomar. Denna artikel kommer att berätta skillnaderna mellan förkylning och influensa, förebyggande åtgärder och behandling, inklusive hur man vet när du ska se din läkare. Se FDA länken nedan.
2.
CDC (Centers for Disease Control and Prevention) har också information om 2008-2009 influensa säsong, komplett med information om influensa vaccin, influensa spårning i hela landet, information om sjukdomen och förebyggande frågor och svar. Se CDC länken nedan.
3.
Kontrollera med din läkare om huruvida immunisering för influensa är rätt för dig. Dessutom skulle detta vara ett bra tillfälle att fråga om specifika over-the-counter läkemedel som skulle vara lämpligt för dig att ta om du blev sjuka. Vissa människor kan inte ta vissa typer av över disk läkemedel på grund av kroniska sjukdomar och /eller receptbelagda läkemedel de tar. Kolla också med din läkare om over-the-counter mediciner som är lämpliga för dina barn när de är sjuka. Det har funnits farhågor nyligen om vissa läkemedel som inte bör ges till barn.
4.
Kontrollera med apoteket om över receptfria läkemedel, du kanske vill använda om du får influensan. Apotekspersonal kommer också att kunna berätta om några biverkningar av dessa produkter, och varje läkemedelsinteraktioner som kan inträffa mellan receptbelagda läkemedel du för närvarande tar och över disk läkemedel.
5.

Många människor kommer att be dig ta på örter och vitaminer som att förebygga eller behandla sjukdom. Var försiktig med dessa, eftersom studier har visat att många människor faktiskt kan överdosera dessa produkter. Jag är en stark tro på naturmedicin, men du behöver veta vad du gör. Så gör din forskning först. Annars är bra enkel näring viktiga i mitt sinne för att avvärja någon sjukdom som helst på året. Se bara till att du får tillräckligt med frukt (särskilt citrusfrukter under vintern) och grönsaker, protein och fullkornsprodukter hålla kroppen stark och ditt immunsystem intakt. Det finns en länk nedan för "MyPyramid. gov "för information om grundläggande näringslära. Det är kul och lätt att navigera.
Dessutom har jag inkluderat en länk till WebMD: s information om naturliga behandling av förkylning och influensa.

Tips och varningar


 • Var noga med att kontrollera med din läkare om du blir sjuk med en respiratorisk virus, att veta vad symptomen kommer motiverar ett besök på läkarens mottagning.
 • Skäm bort dig själv om du blir sjuk. En eller två dagars vila, vätska och god mat kommer att gå långt för att förkorta din infektion, och kommer också att skydda andra.
 • Stock upp objekt, livsmedel, mediciner, kan du behöver under influensasäsongen, så du kommer att förberedas om sjukdom slår till.
 • Soppa är underbart mat när du är sjuk, men Se till att få låga salt soppor och soppor utan MSG eftersom detta kan orsaka förtjockning av slem sekret och leda till en längre sjukdom.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:effektiviteten hos olika typer av preventivmedel

  Relaterade artiklar


 • hur man gör ansikts mjölk tvål
 • hur man byter ett batteri hörapparat (instruktions bilder)
 • hur man ska gå grönt för att skydda barnens hälsa
 • hur man skär ner på saltet
 • hur diagram blodtryck
 • oplanerad graviditet statistik
 • hur man gör ditt arbete doktor besök för dig
 • Hur man vet om du är gravid: tecken och symtom på graviditet
 • hur man kan sluta röka cigaretter med hälsosamma alternativ
 • lägren för att gå ner i vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com