hur man försäkra ren inomhusluft

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-11-26
Ren inomhusluft har visat sig vara en av de viktigaste faktorerna i Hälsofrågor. Så vad är de föroreningar som orsakar den amerikanska Environmental Protection Agency att säga, "Inomhusluften kan vara två till tjugo gånger farligare än utomhusluften?" Här är topp 5 inomhus luftburna föroreningar som måste avlägsnas för att försäkra rengöra . inomhusluft

Du behöver:.
papperskorgen
Läs utgångsdatum.
omorganisera det som återstår.
Kaffesump, mjöl, vatten.


1.
Minimera Hushållens Damm-det är ingen överraskning va? Det är nog den största anledningen till att vi fortsätter att städa våra hus. Och var kommer det ifrån? Det härstammar från små bitar av tyger från kläder och möbler, damm och smuts från utsidan ofta väcks i med öppna fönster och dörrar eller på skor och skickas luftburna med dagliga aktiviteter, det kan även innehålla små bitar av metall som blir resultatet av att skrapa gångjärn när dörrarna stängs.
2.
Control dammkvalster-Dessa produktiva lilla submikrona storlek varelser lämna sina hem i din säng och frodas på död hud-nice eller hur? Det är proteinet i deras avföring som många människor är så allergisk. Kapsling dina sängkläder i en lufttät täcker, och ofta tvätta av sängkläder i temperatur långt över 160 grader Fahrenheit kommer att skära ned på sina siffror, men normala dagliga aktiviteter kan fortfarande skicka dem luftburna orsakar allergi och astma ups flare.
3.
Eliminera Plant Sporer-Mögel sporer är naturens sätt av ruttnande och förnya, men om du har mögel och mjöldagg problem det är inte alltid lätt att se dem i detta positivt. De kan bara växa om det finns fukt, och så deras favoritplatser är, du gissade rätt, badrummet, köket och källaren. Dessa sporer kan orsaka hösnuva symtom vid inandning och astma och allergiska symptom om de når lungorna.
4.
Bort mjäll-Om du har en varmblodiga sällskapsdjur som en del av familjen-en hund, katt, fågel, kanin, iller, marsvin eller möss PET-you've fick ilska. Det är ständigt produceras som ditt husdjur skjul död hud för att ge plats för nya hud. Det är för liten att se, men om du är allergisk du vet att det finns där. Återigen är det protein som finns i ilska som oftast är orsaken till allergiska reaktioner. Och tyvärr kan hålla sig till väggar, kläder och möbler för år bara väntar att skickas luftburna med normal rörlighet i hela ditt hem. Det har även hittats i hem för människor som inte äger djur, men som har ärvt sitt hem från någon som gjorde det.
5.
Filter Kemikalier-Vilka kemikalier som du förmodligen tänker . Så många av de produkter som vi använder i vår moderna värld är kemiskt baserade, och i många fall har de tillåtit för många fler bekvämligheter, men har kommit till ett högt pris för vår hälsa. Många kemikalier i matta, bo-press tyger, pressat trä möbler såsom kök och badrum skåp, kemikalier som används vid tillverkning av husvagnar, och även kemikalier som används i rengöringsmedel innehåller flyktiga organiska ämnen (såsom formaldehyd) att avdunsta till luft lätt. Dessa kemiska ångor orsakar ofta vattniga, sveda eller klåda ögon, näsa, svalg och kan orsaka huvudvärk yrsel och en känsla av svindel. Och om du lider av kemisk känslighet Syndrome du vet första hand hur stör dessa kemikalier kan vara att ditt liv.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:graviditet dilatation steg

Relaterade artiklar


 • när går bröst ömhet bort under graviditeten?
 • Vem kan ansöka om ett gratis medicinsk kort?
 • Hur klarar män med håravfall?
 • graviditet bistånd
 • hur man lindra halsont
 • Hur effektiv är orto EVRA-plåster?
 • om elektrolys
 • om influensan
 • hur man kan förhindra fall utomhus
 • hur man undviker att fånga en förkylning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com