hur man har ett barn utan pengar eller försäkring

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-10
Det är mer vanligt än det borde vara: En kvinna väntar barn och har ingen försäkring. Att hon har inte tillräckligt med pengar att betala för sjukvård. På grund av att hon planerar att anlända vid ett sjukhus i arbete för att leverera sitt barn. Hon kommer att gå utan mödravård. Det behöver inte vara så

Du behöver:
ljus luftig kläder
. bomullstussar.
tvättsprit.
trollhassel.
tvål.
vatten.
trasa.


1.
Anländer till ett sjukhus i arbete för att leverera ditt barn är ett alternativ. Att inte ha mödravård, är inte ett alternativ. Du måste ta hand om dig själv och ditt barn under graviditeten så att du både kommer att vara hälsosam för förlossningen. Om du inte är berättigade till Medicare eller andra fattiga medicinsk hjälp är det fortfarande möjligt att få kvalitet mödravård.
2.
Fråga på din lokala hälsokostaffär eller co-op om barnmorskor i ditt område. Kliv på MANA. org (länk nedan) för att ta reda vilka tjänster barnmorskor lagligt kan ge dig i ditt tillstånd, och som barnmorskorna. Du kommer att leta efter homebirth barnmorskor, inte de som enbart arbetar på licens från en läkare på ett sjukhus eller födelse centrum. Homebirth barnmorskor är mycket mer benägna att arbeta något med dig att ge mödravård om nedsatt avgift eller för byteshandel.
3.
Flesta homebirth barnmorskor inte betalt för ett första besök. Under denna tid vara mycket ärlig och tydligt tala om din ekonomiska situation. Erbjud dig att göra betalningar, byteshandel tjänster eller ge något som säkerhet medan du skaffa medel. Berätta om dina planer för förlossningen. Hon kan erbjuda sig att inkludera kostnaden för hennes leverera din bebis i med vad affären ni två är överens om.
4.
Din barnmorska kommer att hjälpa dig att bestämma vad som är den bästa tiden för dig att komma fram vid sjukhuset i arbetskraften att få ditt barn. Att hon får komma överens om att kontrollera ditt arbete framsteg så att du kan komma fram till en idealisk tid i ditt arbete.
5.
När du kommer till sjukhuset kommer du att gå till akuta entré. Även om du har fött barn på sjukhuset innan och minns när BB är, har du ingen rätt att gå in på området tills du har klassats som en patient. Ring inte först och ge dem en chans att neka dig. Du vill vara tillräckligt långt fram i arbetet som de inte kan skicka dig till ett annat sjukhus.
6.
Efter födseln på grund av omständigheterna, kan du bli ombedd att styrka att Du kan ge ditt barn. Kontrollera att du har en bilbarnstol för skjutsen hem, till babykläder och blöjorna står redo och stödja människor åkalla.

Tips och varningar


 • För en normal , frisk kvinna med en rutin graviditet, är en erfaren barnmorska homebirth lika säker om inte säkrare än en förlossningsläkare på ett sjukhus.
 • Barnmorskor kostnad från $ 20 till $ 200 eller mer för en prenatal kolla upp
 • Vissa tjänster du kan erbjuda med din barnmorska i utbyte för hennes tjänster omfattar:. Gräsmatta bil, snickeri, bil reparationer, barnomsorg, hus målning, matlagning, hus /kontorsstädning, lektioner för henne eller hennes barn (violin, konst, ridning, etc). Var inte rädd att fråga.
 • Det är mycket viktigt att du får mödravård under graviditeten för att diagnostisera eller förebygga potentiella problem. Oavsett vad du tycker, kan du inte "bara berätta att allt är okej. "


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan jämföra navelsträngsblod banker





  Relaterade artiklar


 • hur man kan förstå siffrorna på min monokel recept
 • hur du skyddar dina läppar från skadliga solstrålarna
 • ångest under graviditeten
 • effekter på hjärnan efter rökning
 • Hur ögondroppar arbete?
 • om Revlon locktänger
 • om traditionella surrogatmödrar
 • Hur man naturligtvis öka spermier
 • Hur orsakar tea tree-olja manlig bröstförstoring?
 • hur lätta huden gratis




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com