lägren för att gå ner i vikt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-01
De flesta individer har svårt att gå ner i vikt på egen hand. Detta beror på att de kanske inte har den kunskap de behöver om mat och motion för att förlora vikt. De har inte heller någon ansvarsskyldighet om de försöker att enbart diet. Viktminskning läger är utformade för att hjälpa campare ner i vikt samtidigt på lägret, men också att kunna kontrollera sin vikt när de kommer hem. Om husbilen inte lära sig vad de ska göra när han går hem, kommer han satte bara i vikt igen

Funktion

Viktminskning läger utbilda sina husbilar på rätt kost och träning, och ge dem ansvar och beslutsamhet som de behöver för att lyckas. Campare känna sig bekväma eftersom de omges av personer som har samma problem som sig själva. Ofta lägret ledare är personer som en gång varit överviktig också. De delar sina berättelser och bli en inspirationskälla för sina campare.

Typer

Det finns två typer av läger viktminskning. Den första typen av läger är för barn i åldern sju till 18 år som kämpar med sin vikt. De kommer att lära sig att leva ett hälsosamt liv samtidigt som deras jämnåriga. Samtidigt kommer de att ha roliga aktiviteter läger som hjälper dem att knyta an till sina kamrater, som producerar nya vänskaper. Den andra typen av läger är för överviktiga vuxna. Vuxna kommer att kunna öva matlagning nya, hälsosamma recept för hemmabruk. De kommer också att få rådgivning för att komma till roten problem som har lett dem till deras mer än att äta.

Tidsplan

Camps köra allt från tre veckor till nio veckor lång. Den tid du väljer för ditt barn eller dig själv att närvara lägret ska bero på hur mycket vikt du har att förlora, och hur mycket hjälp du tror att du behöver gå ner i den. Du vill vara säker på att du är borta länge nog för att skapa goda vanor. Om du inte är säker på hur mycket tid du behöver, bör du ringa lägret antagningen officer och hon kan lämna en rekommendation efter att prata med dig.

Överväganden

De kostnader att ansluta sig till ett läger viktminskning är mycket högre än någon vanlig sommarläger. Du kan räkna med att betala någonstans mellan $ 3. 000 (i tre veckor) och $ 8,000 (för nio veckor). Det finns vanligtvis inte någon finansiell hjälp för dessa typer av läger. Viktminskning läger för barn är availale under sommarmånaderna så det ger dig hela läsåret spara upp.

Fördelar

Det finns flera fördelar som är resultatet av en sommar vid en viktminskning läger. Först husbilen vinster självkänsla. För det andra börjar husbil för att få friskare, och även i vissa fall botas av sådana sjukdomar som diabetes. Tredje går husbil hem och lär hans familj hur man får och hålla sig frisk. Tonåringar kan vara en positiv inverkan på deras skolkamrater genom att dela vad de lärt sig, och uppmuntra andra.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man bäst förebygga förkylningar

Relaterade artiklar


 • Hur lång tid tar det hår relaxer att växa ut?
 • Är det säkert att få lösnaglarna gjort när man är gravid?
 • hur man överlistar aging hormon
 • Vad är Adipex?
 • Hur utvecklas en vatten blåsa?
 • Hur att undvika onödiga medicinska tester på läkarmottagning eller sjukhus
 • hur man kan förebygga urinvägsinfektioner
 • Hur vet de mycket tidiga tecken på graviditet
 • hur man får en god natts sömn
 • Så för att lindra lägre ryggsmärtor under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com