om graviditet arbetskraft sammandragningar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-18
Labor sammandragningar uppstår som en gravid kvinna kommer i närheten av förlossningen. Sammandragningarna är faktiskt en och annan att dra åt och avkopplande i livmodern muskler, och tenderar att vara mycket smärtsamt. Sammandragningar är kroppens sätt att driva barnet ner i förlossningskanalen som kvinnan föder barn. När en kvinna börjar uppleva sammandragningar, är det dags att få henne till sjukhuset. Läs vidare för att ta reda på mer om värkarna graviditet arbetsmarknaden

Identification

Enligt WebMD, blir en gravid kvinnas mage svårt att röra vid när hon upplever sammandragningar. Mellan värkarna blir livmodern slappnar av och buken mjuk igen. Generellt arbetskraft sammandragningar ge sveda och obehag i ryggen på gravida kvinnor tillsammans med tryck i bäckenet. Sammandragningar röra sig i kroppen i vågor, enligt WebMD. com, som reser från toppen av livmodern till botten.

Tidsplan

Sammandragningarna kommer med jämna mellanrum, och tenderar att vara snabb, varar cirka 30 till 70 sekunder. Som kvinna kommer närmare förlossningen, värkarna kommer närmare varandra. Timing värkarna är ett bra sätt för en gravid kvinna att ta reda på hur nära hon är att gå in arbetskraft. När värkarna är ungefär fem minuters mellanrum under loppet av en timme, är det tillrådligt att gravida kvinnor gå till akuten för leverans.

Funktioner Sammandragningarna kan tidsstyras genom att räkna i början av en kontraktion till början av NEX. Helt enkelt skriva ner den tid som en sammandragning börjar och hur länge den varar. När värkarna börjar ofta förekommer, till exempel var femte minut varar i sextio sekunder, är kvinnan går in arbetskraft. Några mammor beskriver känslan av sammandragningar, som liknar mensvärk och extrema smärtor gas.

Typer

Det finns tre typer av sammandragningar, praktik, falska och verkliga värkarna. Öva sammandragningar kan uppstå under en graviditet, men är inte ett tecken på arbetskraft. Falska arbetskraft sammandragningar kan leda fram till arbete men kommer inte leda till att livmoderhalsen för att vidga. Faktisk sammandragningarna blir regelbundna och täta, kan ge en skär eller blodtillblandad sekretion, och bli starkare, oavsett vad kvinnan gör. De kan också åtföljas av diarré, kramper, eller magbesvär.

Missuppfattningar

Innan den faktiska arbete påbörjas, kan kvinnor upplever "falska" värkar, enligt webmd. com. Dessa sammandragningar är ofta oregelbundna, inte komma närmare varandra, kan sluta när en gravid kvinna går och är vanligtvis svaga. "True" värkar, som uppstår när en kvinna är faktiskt i arbete, fortsätta oavsett hur en gravid kvinna flyttar fortsätter att öka i styrka och börjar i nedre delen av ryggen, flytta till framsidan av buken.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur du tar bra hand om människor på ett vårdhem

Relaterade artiklar


 • hur man kan släppa alla gamla oförrätter, smärtor, Angers och skuld
 • hur man gör jordgubbe teblad
 • förlossningsteknik
 • om svanskotan
 • är hår gjort av celler?
 • Vad är Adipex?
 • hur man gör flytande mineralsmink
 • hur man skapar en snabb och naturlig luftfuktare
 • hur man drar gas navelsträngsblod
 • hur man gör en familj första förbandslåda
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com