är graviditet ett befintligt skick för försäkring?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-12
Försäkring är mycket viktigt för gravida kvinnor. Adekvat vård minskar risken för komplikationer, och det innebär massor av läkarvård och kostnader. Försäkring hjälper till att täcka dessa kostnader, men endast om graviditeten är täckt. Det finns flera saker att tänka på vid bedömningen av om graviditeten är en befintligt skick

Du behöver:.
Motion video
. Utrustning (tillval).
Träningsdagbok (tillval).

Betydelse

Graviditet är oerhört dyrt. Medicinska kostnader under graviditet inbegripa rutinmässiga förlossningsläkare besök, medicinska tester, såsom ultraljud och blodprov, och sjukhusräkning för leverans. Om ett försäkringsbolag inte betalar för graviditetsrelaterade kostnader, är kostnaden för den blivande mamman extremt höga.

Överväganden

En kvinna har rätt att bli gravid när hon vill. Om ett försäkringsbolag nekar täckning på grund av graviditet, är det patientens rätt till självbestämmande betala. När kommissionen beslutar om att bli gravid, bedöma alla konsekvenser, inklusive försäkring och ekonomi.

Tidsplan

Många försäkringsbolag vägrar att täcka kostnader för vård för villkor när det finns en förfaller i täckning före inskrivning. Om det finns en period där en kvinna inte är täckt, kan försäkringsbolaget anser graviditet redan existerande och vägra att täcka kostnaderna. Detta inkluderar upphör som uppstår när man väntar för berättigande till en politik, som till exempel vid byte av anställning.

Effekter

HIPAA, eller hälsa Bärbarhet och Accountability Act från 1996, bidrar till att försäkringen omfattar graviditeten i vissa fall. Men det bara avser vissa typer försäkringsskydd, så gravida kvinnor måste vara försiktiga när beslut tas som kan påverka hälso-och sjukvård när de är gravida.

Funktioner

HIPAA hindrar försäkringsbolagen från att överväga graviditet ett redan befintligt skick att förneka täckning. Detta garanterar att om en kvinna byter grupp sjukvård politik under graviditeten, kommer den nya försäkringen täcker graviditetsrelaterade kostnader.

Missuppfattningar

Graviditet är inte ett befintligt skick, men det finns flera kryphål som gör att försäkringen företag att förneka täckning till nya inskrivna som är gravida. HIPAA även omfattar endast grupp politik sjukförsäkring, inte enskilda politikområden, och enskilda politik kan överväga graviditet ett redan befintligt skick.

Varning

ljuga om en graviditet uppfattning dag är aldrig en bra idé. Läkaren måste veta vad uppfattningen datum är för att korrekt bedöma hälsotillståndet för barns utveckling. Det kan äventyra barnets och moderns hälsa om läkaren har en felaktig beräkning av föreställningen datum. Dessutom kommer ett ultraljud exakt bestämma datum, så kommer sanningen komma ut så småningom.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan minska smärta och svullnad på fötter under graviditeten

Relaterade artiklar


 • om laser hårborttagning
 • Är det säkert att måla när du är gravid?
 • som formel är bra för barn som har kolik?
 • är douching säkert?
 • hur man kan förstå om bastu och ångbad är säkra under graviditeten
 • hur man undviker att fixat av mobben
 • hur man ska leva till ålder 81 och förbli frisk
 • Hur sova på en bra madrass främja god hälsa?
 • om antibiotika
 • hur man kan minska dina bröst
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com