hur de-stress innan ett bröllop

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-10
Tiden innan ett bröllop kan vara mycket stressande för även de mest lugna och samlade person. Detta belopp av stress kan gå över styr och börjar påverka andra delar av ditt liv, om man inte tar tid att frigöra och sänka den. I all uppståndelse i din förestående bröllop, gör lindra stress högsta prioritet att undvika avbrott i ditt liv och eventuella skador till din personliga och arbetsrelationer. Följ dessa tips för att de-stress innan din stora dag

Du behöver:.
Barn
Växtvärk.


1.
tidning på en dag eller vecka. Detta kommer att tjäna två syften. Först kommer det att hjälpa dig att lindra stress genom att tjäna som ett utlopp för dina känslor och frustrationer. För det andra kommer det fungera som en suvenir för de kommande åren. När du blir äldre och har vuxna barn eller barnbarn, kan du dela din blogg med dem. Detta kan vara ett särskilt skatt att ett vuxet barn som förbereder sig för sitt eget äktenskap och upplever stress.
2.
Engagera sig i kraftig fysisk aktivitet såsom löpning eller racquetball. Detta kommer att ge din kropp en naturlig dos av glädje hormoner som kallas endorfiner, naturlig stress relievers. Gör ditt mål att göra 20 till 30 minuter fysisk aktivitet på de flesta-om inte alla -. Dagar per vecka
3
tillbringa kvalitetstid med din blivande man. . Närheten du känner när du är med den man älskar kan ha en positiv effekt på din stress. Gör det till en vana att inte diskutera bröllopet planerna om de är en källa till debatt. Bara fokusera på att njuta av varandras sällskap. Hitta en aktivitet ni båda älskar att göra under din ensamma tid att öka njutningen erfarenhet och avstressande effekt.
4.
Ta regelbundna pauser från bröllopsplanering. Detta är särskilt viktigt eftersom det bröllopsdagen närmar sig. Som bröllopet närmar sig, börjar trycket att montera i allt snabbare takt. Inte ägna din tid och mental energi för att planera ditt bröllop dygnet runt. Detta kan visa sig vara för mycket för din mentala hälsa. Även den mest sansade och avspända person kan frazzled av allt som går in planerar ett bröllop.
5.
Ta minst tio minuter per dag att meditera ensam i det tysta. Stäng av telefonens ringsignal och stänger av datorn. Den enkla handlingen att vara ensam i ganska borta från alla de liv och rörelse i livet och en förestående bröllop kan ge dig en chans att koppla av och de-stress.

Tips och varningar


 • Rådgör med din läkare för att få godkännande innan en övning rutin.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan hjälpa tärnor gå ner i vikt innan ett bröllop

  Relaterade artiklar


 • hur de-stress innan ett bröllop
 • Hur identifiera orsaken till smärta i brösten
 • hur man kan förebygga, undvika & behandla influensan
 • vad är ricinolja för?
 • Hur fötter blir svullna?
 • om livet alert
 • hur du håller din semester brandsäker.
 • dig att hålla dig frisk som vintern kommer
 • hur man ökar barnets immunförsvar
 • hur man får ut det bästa av din medicinska besök
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com