hur man åldras vackert

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-28
Alla vet några gamla sura män och kvinnor. Vi gör ursäkter för dem genom att säga "Han bara ligger i hans sätt" eller "Hon har fått tillräckligt gamla där hon har förtjänat rätten att vara en surpuppa. " Men, ska sanningen fram, tycker folk att inte vara runt grouches mycket oavsett hur gammal du är. Så, här är några tips på hur man åldras graciöst

Du behöver:.
Födelsedagar, massor av dem
!. En jätte stora leende.


1.
Hitta en hobby. Det finns så många saker du kan göra nu när du har tid att göra dem. Även om du lider med begränsad rörlighet finns det böcker att läsa, eller lyssna på och det finns saker som du kan lära de yngre folk. Diktera dina memoarer, gå fågelskådning, sticka, virka eller om du kan, få lite motion. Lär dina barnbarn hur man lagar eller syr. Håll en inomhus veggie trädgård. Det finns så många saker äldre människor kan göra. Fokusera på vad du kan göra och inte så mycket vad du inte kan göra.
2.
Hitta några vänner. Om du har vänner som du har känt i många år att du ska få ihop då och då. Om du inte ha några vänner, göra några! Du kan göra vänner i kyrkan, på en bingohall. Besök ett vårdhem och göra några vänner där. De är alltid med händelser på ålderdomshem som jag är säker din nya vän skulle älska att inbjuder dig att dela.
3.
Inte hamna på efterkälken i det förflutna. Ta några kurser om hur du använder en dator så du kan skicka dina barnbarn. Datorer kan vara mycket användbara, även för äldre människor!
4.
Hjälpa någon annan. Det gör oss alltid må bättre när vi kan hjälpa andra människor. Det är bra att hjälpa andra genom att bara barnvakt dina barnbarn eller plocka upp telefonen för att kolla på en gammal vän.
5.
Kontrollera din attityd. OK, du kanske har förtjänat din rätt att vara en surpuppa. Det betyder inte att du måste köra höger och ständigt klaga. Folk gillar att vara runt glada människor. Sätt ett leende på läpparna och sluta klaga. Om dina fingrar ont från artrit, har du inte gått på toaletten i veckor, eller din bursit agerar upp, tala med din läkare.
6.
fira livet! Inte bara hålla fast vid dina minnen, dela dem med vänner och speciellt med din familj. Ha en rolig hatt part bara därför. Fira varje dag som en gåva.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan förbättra din hälsa med linfrö

Relaterade artiklar


 • Hur man köper den bästa luftrenare till bästa pris
 • hur man gör ett ockuperat säng
 • om spädbarn förstoppning
 • om menstruationscykler
 • hur man kan förstå om din kondition barn är i riskzonen för plötslig död
 • Alzheimers tecken och symtom
 • klamydia och ryggsmärta
 • Hur sova med sömnlöshet
 • om digital örontermometrar
 • hur man applicerar ögonskugga på nedre ögonlock
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com