hur man identifierar symtom på fetalt alkoholsyndrom

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-23
Fetalt alkoholsyndrom är en term som ges till spädbarn som lider av olika missbildningar orsakade av intag av alkohol mammor när de är gravida. Fosterskador och missbildningar hos spädbarn kan vara allt från fysiska missbildningar till mental retardation. Kvinnor som dricker under graviditeten utsätter sina barn för att ett stort antal möjliga medicinska komplikationer och frågor, svårighetsgrad som ökar med mängden alkohol som konsumeras under graviditeten. Sådana fosterskador orsakas av berusade samt kronisk dricka. Drickande under den första trimestern påverkar organutveckling, medan den i andra trimestern, är hjärnans funktion påverkas. Dricka under tredje trimestern orsakar en försening av fostrets tillväxt och utveckling. Lär dig att identifiera symtom på fetalt alkoholsyndrom, för att ge spädbarn och barn deras bästa chans att överleva och en hög livskvalitet

Du behöver:.
Frukt, grönsaker eller kött som du väljer
.
En mixer, matberedare eller en enkel hand livsmedel milj.
behållare för att hålla extra mat.
 (I.
e.
 Ice Cube brickor, Tupperware, etc.
).


1.
Uppmärksam på tecken på dålig dia tendenser till en nyfödd samt extremt fattiga sömnvanor. Medan vissa barn kan uppleva förvirring när du försöker att dia, ett barn som drabbats av fetalt alkoholsyndrom kontinuerligt har svårt att mata.
2.
Var uppmärksam på uppenbara tecken på irritabilitet hos en nyfödd utan uppenbar anledning. Precis som vuxna, nyfödda spädbarn drabbas också av symtom alkoholabstinens, och det enda sätt på vilket de kan uttrycka sitt obehag är genom gråt, tecken på agitation och ilska.
3.
Observera tecken på att ett spädbarn inte utvecklas normalt. I vissa fall får chefen verkar mycket liten, liksom ögonen. I vissa fall kan du märka hudveck som sträcker sig från ögonlocken åt sidan av näsan. Andra tecken på onormal tillväxt och utveckling kan vara små käkar, framskjutande panna och gomspalt.
4.
Var uppmärksam på alla uppenbara inlärningssvårigheter som barnet växer. Spädbarn och småbarn uppleva både psykisk och fysisk retardation. Barnet kanske inte kan sitta upp, rulla runt eller krypa. Som barn ålder får de börja visa tydliga tecken på mentala handikapp som påverkar inlärning och beteende.

Tips och varningar


 • inte dricker när du är gravid. Eftersom varje fall är olika, kan det vara svårt att förutse problem eller att diagnostisera dem i tid. Fetalt alkoholsyndrom är ett irreversibelt tillstånd.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om luftfilter

  Relaterade artiklar


 • hur man får frisk - "ya måste tro"
 • hur man sköter om en Preemie
 • om bröstförstoring grädde
 • hur man ska behandla ditt barns gulsot
 • hur man väljer rätt övning växel
 • hur man förhindrar självmord när det händer live på nätet
 • hur man återuppliva mogna skinn ungdomlighet
 • myter om graviditetsillamående
 • ultraljud fakta i dejtar en graviditet
 • hur man får barnen att borsta tänderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com