hur man kan förstå om din kondition barn är i riskzonen för plötslig död

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-12-15
Varje år barn drop dead plötsligt under träning. ? Kan din kondition barn vara i riskzonen för plötslig spädbarnsdöd
1
låta ditt barn att delta i idrott bygger!. . mental styrka och karaktär, bidrar till att kontrollera vikten, och fördelar det kardiovaskulära systemet
. Plus, konstaterar ett mönster av fysisk aktivitet som förhoppningsvis kommer att utökas till vuxen ålder. I de flesta fall är sport delaktighet positivt för ett barn. Tyvärr, i sällsynta fall kan en atletisk barn har odiagnostiserad hjärtsjukdom som kan leda till plötslig spädbarnsdöd i ansiktet på ansträngande aktiviteter. Hur vet du om ditt barn är i riskzonen?
2.
Även om barn rutinmässigt ges sport screening physicals av sin läkare innan de klartecken att delta i idrott, i vissa fall underliggande hjärtsjukdom som kan leda till plötslig spädbarnsdöd är svår att upptäcka. Det kan finnas subtila tecken och symtom som bara du som förälder skulle erkänna det är därför det är viktigt att i förväg visa innan ditt barn att få hans eller hennes fysiska sporter. På detta sätt kan du ringa några potentiella problem att uppmärksamma ditt barns läkare.
3.
Vilka är tecknen på att en atletisk barn kan vara i riskzonen för plötslig spädbarnsdöd? Plötslig spädbarnsdöd hos yngre atletisk barn orsakas vanligtvis av ett tillstånd som kallas hypertrof kardiomyopati som orsakar utvidgning av hjärtat. Det kan också orsakas av en medfött hjärtfel eller en genetisk störning som kallas Marfans syndrom. Marfans syndrom är en bindväv som löper i familjer. Vanligtvis barn som påverkats med Marfans syndrom är mycket lång med långa lemmar. De kan också ha en infälld bröstkorgen.
4.
Vilken information ger din läkare behöver veta om din kondition barn att göra en grundlig hjärt screening examen? Din läkare kommer att vilja veta några relevanta släkthistoria inklusive hereditet för Marfans syndrom, hjärtsjukdom vid en tidig ålder, samt eventuella familjemedlemmar som har dött plötsligt i unga år. Det skulle vara klokt att sitta ner och skriva ner alla dina barns mor-och farföräldrar, fastrar och farbröder och vad de dog av samt eventuella betydande medicinska problem de hade.
5.
Förutom släkthistoria, fråga ditt barn om symtom han eller hon kan ha upplevt med motion. Fråga din atletiska barn om hans hjärta hoppar över ett slag när han gör det ansträngande aktivitet, oavsett om han upplever bröstsmärtor eller obehag med motion, samt om han upplever yrsel under eller omedelbart efter fysisk ansträngning. Alla dessa skall uppmärksammas av ditt barns läkare och en lämplig workup görs för att utesluta hjärtproblem som kan leda till plötslig spädbarnsdöd.
6. Author varna ditt barns läkare till alla relevanta släkten liksom subtila symtom ditt barn kan ha med ansträngning kan du se ditt barn får rätt workup för plötslig spädbarnsdöd som kan rädda hans eller hennes liv.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:effekterna av kortisol

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en hemma plan brandstege
 • hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten
 • hur man kan förebygga urinvägsinfektioner
 • äldreomsorg lösningar
 • hur man använder en bastu och en ångbastu ordentligt
 • hur man söker efter tecken på övergrepp mot äldre på ett vårdhem
 • hur man kan spara ett liv
 • om ultraljud
 • Hur du tar bra hand om människor på ett vårdhem
 • hur du håller din julgran från att göra dig sjuk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com