hur man kan hjälpa tärnor gå ner i vikt innan ett bröllop

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-09
Så, du är engagerad. Grattis! Det finns färre saker mer spännande än att förbereda för din stora dag. När du har valt dina tärnor och deras klänningar, kan du börja höra talas om att behöva gå ner i vikt. Ett bröllop är en stor prövning, och dina vänner kan välja din stora dag som motivation att kasta pounds de har tänkt att släppa en tid. Här är några tips för att göra det en rolig affär som kommer att föra er alla närmare och förena er under det gemensamma målet att komma i form till ditt bröllop.
1.
Tillhandahåller hälso-och resurser lämplighet för dina tärnor att få användbara och personlig information. Fråga dem om vad de kämpar med mest, och ge trycksaker i förhållande till ämnet.
2.
Bli ansvarstagande partner med dina tärnor. Ibland vet vad de ska göra, de bara behöver någon att checka in med från tid till annan. Vara den sortens vän till dina tärnor. I gengäld be dem att hålla dig ansvarig för vad kortsiktiga hälsa och träningsmål som du anger för dig själv.
3.
umgås på restauranger med hälsosam meny val. Din höga förhoppningar att äta sundare, gå ner i vikt och komma i form kan streckade fort om du ska träffa och /eller hänga ut platser med bara stekt mat på menyn. Var uppmärksam på var du värd din utflykter med dina tärnor att se till att de inte kommer att tvingas att överdriva i vägen för kalorier. Precis som du inte skulle bjuda in en person som bara slutade röka för en bowlinghall full av rök, vara lika tankeväckande med dina tärnor.
4.
ordning i från friska restauranger bara om dina tärnor också dina medarbetare. Om det är din tur att föreslå en plats att beställa lunch från, föreslår ett antal alternativ med mycket hälsosamma alternativ på menyn. Ännu bättre, tyder på en hälsosam husmanskost en gång per vecka i stället för att beställa ut. Förpackning lunch är oftast billigare och hälsosammare än att beställa in
5.
Motion tillsammans. Sätt dina pengar där munnen är och få i gång med din gal pals att hjälpa dem att gå ner i vikt. Vissa människor är mer benägna att utöva om de har en villig partner. Var den vännen kul fitness som är villiga att gå en promenad eller jogga när dina tärnor som inte känner för det. Du kan även centrera socialisering kring träning istället för stillasittande aktiviteter som hänger ut på en restaurang.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:som säljer magnetiska bäddmadrasser?

Relaterade artiklar


 • hur man uppmuntrar bra beteende hos barn
 • hur man kan förbättra din hälsa & fitness tips för mindre än en 1 dollar om dagen
 • hur man lever längre eller lägga år till ditt liv
 • hur påverkar blodsockret hälsa?
 • estradiol biverkningar
 • Vad gör en röntgen visa?
 • hur man ganska upp en finne
 • behandla polycystiskt ovariesyndrom utan medicinering
 • hur man förebygger akne - akne behandlingar som hindrar finnar
 • tekniker för att bli gravid flickor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com