hur man kan sänka samarbete betalar på sjukförsäkring

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-12-08
Många medicinska försäkringar har samarbete betalar och om det sänks, blir det ännu billigare och bättre på din plånbok. Co betalar enkelt kan lägga till flera hundra dollar i månaden. På grund av den globala recessionen och hög arbetslöshet, många människor hoppar nödvändiga resor till läkare för att spara pengar. Men de flesta är inte medvetna om att de faktiskt kan sänka deras sjukförsäkring för enskilda (samarbete betalar). Denna artikel berättar om några av de sätt på vilka dina priser på samarbete betalar kommer att bli ännu billigare.

Du behöver:
böcker
. tidningar, tidskrifter.
hjärnan mat (e.
g.
 jordnötter).


1.
Hälsofrågor själv är det viktigaste och effektivaste sättet att spara på samarbete betalar för sjukförsäkring för enskilda, för om du inte får sjuka, finns det ingen anledning att se en läkare. Håll kroppen i toppform genom att äta och sova bra. Men om du är sjuk och inte tycks bli bättre med dig själv, måste du gå till doktorn. Fix små problem tidigt för att undvika större samarbete betalar senare.
2.
Vissa sjukförsäkring planer inkluderar gratis vaccination skott. Förebygga sjukdomar genom att få vaccination skott och screeningtester. Genom att göra dessa förebyggande vård, kommer du att undvika att spendera mer pengar senare om ytterligare samarbete betalar för sjukförsäkring för enskilda.
3.
Kommunicera med din läkare via e-post eller telefon är ett bra sätt att spara kostnader sjukförsäkring. Genom faktiskt inte för besök hos läkare, kan du få några råd gratis. Det kommer också att spara tid genom att inte faktiskt besök hos läkare.
4.
flesta sjukförsäkringar planer oftast har en co-betala i tusental för allvarliga operationer. Du kan faktiskt förhandla med din läkare för ett billigare pris. Du kan erbjuda läkaren några pengar i förskott och förhandla för en rejäl rabatt. För vänster över pengar som du måste betala betalningar varje månad, kan du förhandla faktiskt mer med faktureringsavdelning.
5.
När du ser din läkare för en tid, be om mer . Om du ska på grund av något obehag, tala om andra problem du har med din läkare också. Så att man samarbete betala för sjukförsäkring för individen är för många besvär och sjukdomar.
6.
Spara på sjukförsäkring kostnad med läkemedel inköp. Om din receptbelagda läkemedel är höga, generiska läkemedel är billigare på Walmart än någon detaljhandeln drog apotek. Besök det ofta att se vad droger man kan köpa därifrån.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:farorna med sojamjölkersättningen

Relaterade artiklar


 • om navelsträngsblod bank & stamceller
 • hur man ökar barnets immunförsvar
 • hur man ska leva till 100
 • hur man kan förhindra fall utomhus
 • hur att föda naturligt
 • låg hormon preventivmedel alternativ
 • hur tips spädbarnsvård med bakpulver
 • hur man får barn att leva en hälsosam livsstil
 • om svanskotan
 • hur man kan minska dina bröst
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com