hur man njuta av god kvalitet på sömn

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-12-24
Har du svårt att somna eller känner fortfarande sömnig på att vakna upp? Här är enkla steg för att få bra sömn och känna sig utvilad. Prova dem ikväll. Du kommer bli förvånad över hur denna typ av "Counting andetagen" fungerar för alla åldrar 8-93 år

Du behöver:. .
Ligga ner i sängen i din favorit hållning
 Täck dig själv med en filt eller täcke.
.


1.
Prova följande sätt att "Fokusera på andningen" i den ordning som beskrivs. Försök inte att ändra mönster av andning. Låt mönstret klimatförändringarna på egen hand. Börja med "Segment mode '. Med den tid du hela 4-6 händer i detta läge, kan du känna lite sömnig och kanske inte tycker om att röra fingrarna. Byt sedan till "Counting mode '. Efter ett tag kan du känna dig ännu mer sömnig, och kanske inte gillar att ens räkna i sinnet. Sedan byta till "Feeling mode '. Du kommer bli förvånad över hur fint ni kommer att somna! Använda samma strategi när din sömn blir störd och du behöver gå tillbaka för att sova.

SEGMENT MODE: Varje finger har 3 segment, åtskilda av 2 rader. Placera spetsen av tummen på toppen segmentet av lillfingret. Andas in och ut en gång, utan att räkna. Shift tummen till mitten segmentet och andas in och ut. Flytta till botten segmentet och andas in och ut. Upprepa samma steg vid nästa 3 fingrar. Vid tummen, placera spetsen på pekfingret på sina segment och andas in och ut en gång, vid varje segment. Byt nu till andra sidan och upprepa samma praxis. Fortsätt öva, handbyte

RÄKNING MODE. Medan andas in, känn svag svalka inne i näsan och på överläppen. Medan du andas ut, räkna långsamt i sinnet. Först ut-andetag, räkna "on-e", andra ut-andetag "twoo och tredje utandningen" thre-e-e ". Nu upprepa samma steg: räkna "ett" under den första utandningen och så vidare. Fortsätt praktiken så länge du vill. Varje gång du tappar fokus på andning eller räkna, gå tillbaka till praktiken, genom att räkna "ett" under nästa utandningen.

KÄNSLA MODE: När andas in, känn svag svalkande känsla i näsan och på överläppen. När andas ut, känna svag varm eller neutral känsla på dessa platser. Du kan också fokusera på en viss expansion och kontraktion av buken, när du andas in och ut. Använd inte fingrarna. Räknas inte.
Andra lägen för att fokusera på andningen som "Tips-läge" som fungerar för ens 4-åriga barn beskrivs i författarens hemsida.
2.
TÄNK OM sömn snedvridna? Upprepa ovanstående steg när sömnen störs av någon anledning och komma tillbaka till sömn. Även öva denna teknik så fort du vaknar, men ändå ligger ner, vrida kroppen i alla väderstreck-liggande på rygg, liggande på bröstet, svänga vänster och sväng höger. I varje av dessa positioner vara stilla och öva teknik i en av dina valmöjligheter. Den tid du tillbringar i varje position kan variera beroende på vilken tid tillgängliga för dig för just den dagen. Morgonen sömnighet löser så småningom och du kommer att känna sig fräsch och lugn, redo för dagens krav
3
BORTOM sömn. .
Fokusera på din andning kort när din sinne är i viloläge, med hjälp av en eller flera av de lägen, hela dagen: På vaknar men ligger i sängen, när du är stressad, trött, uttråkad, arg, ledsen, frustrerad, panikslagna väntar, promenader, göra en del arbete, lyssna, resa, träna, spela spel. . . . . Så vidare.

Denna praxis kommer att bli en automatisk vana i några månader. Det kommer att lindra många problem som: ilska, ångest, koncentrationssvårigheter, kroniska smärtor av Arthritis fibromyalgi, besvärliga relationer, sorg, högt blodtryck, stress på arbetet, migrän, fetma, panikattacker, Rökning, stamning, Bekymmer . . . . . så om
4
Rekommendationer:. .
Rekommenderas av "Dr Padma Sripada M. D ":" Jag har infört denna teknik för att några av mina patienter med ångest, panikattacker, högt blodtryck och sömnlöshet. Alla som antas rapporterades det att det hjälper dem att slappna av. Vissa sa att det hjälpte dem att sova bättre och inte längre förlita sig på mediciner "


och en patient" Zina Hymes ":". Sedan nästan 19 år har jag haft stora svårigheter att sova, som Jag var i extrem smärta på grund av fibromyalgi. Jag kunde inte sova även med hjälp av många mediciner som ordinerats av sömn specialist. Ingen av dem jämför med dessa andningsteknik. Jag kan nu få många timmars sammanhängande sömn. Efter många år är jag nu kunna göra några av mina hushållssysslor som dammsugning och även köra min bil! Jag föreslår att dessa tekniker till alla för att minska stress och få djupa energi. "

Tips och varningar


 • Besök min hemsida" countingbreaths. com "för mer av sådana enkla metoder för avslappning och stresshantering. Du kan börja med avkoppling och successivt gå vidare till givande meditation.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur du håller ditt barn säkert från molesters: vet de röda flaggorna

  Relaterade artiklar


 • hur till återvinna från influensa
 • hur man gör röda hallonblad te
 • inte försäkringsskydd prenatal massage?
 • hur man identifierar symtom på fetalt alkoholsyndrom
 • om pediatrisk ögonvårdsföretaget
 • Hur vet man att ringa doktorn för en feber
 • hur ta hand om de känslomässiga behoven hos äldre
 • vad är det bästa sättet att ta bort oönskat hår?
 • hur man undviker overmedicating ditt barn
 • Hur BIOFREEZE arbete?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com