hur man skapar en naturlig födsel plan

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-03
En födande är en plan som i princip talar om för läkare eller certifierat barnmorska vad du skulle vilja se hända under din födelse upplevelse. Även saker kan förändras under födelseprocess är det alltid en god idé att skriva ner dina planer och dela dem med din läkare så att du kan se till att ni båda på samma sida

Du behöver:.
Kyckling nudelsoppa.
Gatorade.
OTC medicin från din läkare.


1.
Räkna ut vad du vill. Om du vill prova en naturlig förlossning sedan se till att du anger detta i din naturliga födelse plan. Om du emellertid skulle hellre ha droger smärtlindring då detta si fina också. Se bara till att du anger din plan på papper.
2.
Granska din plan med din partner. Se till att du och din partner är båda överens om din naturliga födelse plan. Även om det i slutändan är ditt beslut är det viktigt att hålla honom i slingan. Jag kommer dessutom detta hjälpa honom hjälpa dig att implementera planen under förlossningen.
3.
Läs igenom andra födelse planer. Snarare finns många exempel födelse planer på nätet idag. Läs igenom dem för att få idéer fram vilken typ av information som du ska lägga i din plan. Detta kommer inte bara ge dig en ram men det kommer hjälpa dig att besluta vilka objekt som är viktiga för dig.
4.
Skriv din naturliga födelse plan. Din naturlig födsel plan behöver inte vara något betydande, men du bör inkludera så mycket information som möjligt för att beskriva dina önskemål. Några vanliga sektioner är:
Ditt mål-oavsett om du vill ha naturliga /unmedicated eller läkemedel och i vilka fall du kan ändra dig
Place-där du planerar att ha barn
personer du vill närvara vid din leverans
Artificiell hinnbristning-oavsett om du föredrar din membran vara artificiellt spruckna eller inte.
Användning av IVs) om du föredrar att vara begränsad till sängen eller ha fri rörlighet. I detta avsnitt diskuterar också användningen av IVS, hep lås, etc)
Tång -? Ja eller nej
Episitomy-ja eller nej
kejsarsnitt-vem du vill presentera under förfarandet
Placenta leverans-du vill att det ska ske naturligt eller läkare biträdas
Amning och baby pensionat i med föräldrar-ja eller nej
medicinska akutfall -? detta avsnitt typiskt bara förklarar att du förstår att medicinska situationer kan uppstå och listor dem företräde på hur dessa ska hanteras.
5.
Dela din naturliga födelse plan med din läkare. Se till att du delar din födelse plan med din läkare och att du tar med dig en kopia till sjukhuset. Detta sätt kommer du att se till att den medicinska personalen är medveten om dina önskningar och behov.
6.
Sammanfattningsvis har en naturlig födsel plan är bara bra planering. Det garanterar inte att du och din läkare är på samma plan, men ger också dig förtroende och tillförsikt. Dessutom hjälper det att du har den naturliga födelsen du önskar. Lycka till!


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man har en relativt smärtfri och positiv naturlig förlossning

Relaterade artiklar


 • hur man ska hantera när de släpper en kär på ett vårdhem
 • om ultraljud
 • det mänskliga embryots utveckling?
 • hur man svälja piller med marshmallows
 • funktion i ryggmärgen
 • hur man tar sig säkert efter en översvämning
 • om cetaphil
 • hur man kan förebygga själv och sin familj från att bli sjuka året runt
 • hur man ska behandla dov smärta
 • vad är diagnostiska strålning?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com