om luftfilter

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-12-23
Luftfilter blir allt viktigare på grund av föroreningar inomhus. Ibland kan luften i våra hem vara ännu värre än luften utomhus. Anledningen till att detta händer är att luften kan fastna och bli gammal. Paint, mattor och möbler utelämna gaser under lång tid, vilket bidrar till dålig luftkvalitet. Dessutom rengöringsmedel innehåller många skadliga kemikalier som också kan andas i. Luftfilter är bra att hålla luften vi andas ren och fräsch. Luftfilter arbete genom att filtrera bort giftiga ämnen innan vi andas dessa föroreningar till våra lungor.

Du behöver:
frukt, grönsaker eller kött som du väljer
. .
En mixer, matberedare eller en enkel hand livsmedel milj.
behållare för att hålla extra mat.
 (I.
e.
 Ice Cube brickor, Tupperware, etc.
).

Fördelar med Air Filtration

Air Filtration har många fördelar framför allt för hälsan. Många av de kemikalier som finns i färg och möbler är cancerframkallande. Detta innebär att de kemikalier är kopplade till att orsaka cancer hos vissa personer. Göra inomhusluftens kvalitet till en prioriterad hjälper till att skydda hälsan för dig och din familj. Luftfilter också hjälpa människor som lider med allergier att andas lättare. Luftfilter bort saker såsom mögelsporer, damm, sällskapsdjur ilska, rök och pollen.

Typ av luftfilter

glasfiber eller polyester luftfilter är de mest enkla och prisvärda. Dessa filter behöver ändras på månadsbasis. Luftfiltren är främst tänkt att hjälpa till att bevara din värme och kylanläggning. Dessa filter hjälper till att filtrera luften men filtreringen är begränsad. Om filtren inte ändras, de kan faktiskt göra mer skada än gott genom att trycka mer damm och smuts tillbaka i luften.

Plug-in elektroniska filter är mycket effektiva på att filtrera luft och bli av partiklar som är korn synliga med blotta ögat. De kan vara små och kompakta och stora och industriella. Om du har ett stort hus, kan du behöva två till tre koppla in filter för att rena all luft i ditt hem.

elektroniska filter kan monteras direkt till din värme och kyla enheten. Denna typ av luftfilter tenderar att vara den dyraste, så ska du bara investera i en om du planerar att bo i ditt hus under en mycket lång tid. För att fungera korrekt måste de rengöras regelbundet, så var beredd att ta på och av med verktyg.

Överväganden

En av de viktigaste saker du bör tänka på innan du köper ett luftfilter eller luftfiltreringsanläggningar är kostnaden. Hur mycket pengar kan du spendera för ren inomhusluft? Om du bor på en stram budget, kan du överväga att köpa den grundläggande filter i tillägg till en plug-in filter och ett fåtal anläggningar hushåll. Du kan alltid vrida till plug-in filter till olika rum. Använd det elektroniska filtret i rummen som du använder oftast. På natten bör du ansluter den i sovrummet, och om du tillbringar mycket tid i vardagsrummet under dagen, sedan flytta filtret i vardagsrummet.

Tidsplan

De flesta elektroniska luftfilter ta 12 timmar i genomsnitt att rengöra och cirkulera luften i 500 kvadratmeter boyta. Plug-in-filter varar vanligtvis 5 år i genomsnitt. Den grundläggande AC-filter oftast bara varar 30 dagar. Dessa filter kostar mindre än $ 10, och det gör de hjälper din enhet att cirkulera friskare luft.

Användbara tips

Det är viktigt att läsa dina luftflöde på filtret en gång per månad utöver byter filter regelbundet. Om du försummar detta underhåll filtret inte kan filtrera luften så effektivt.

Vissa luftfilter inte utelämna en liten mängd ozon som kan avge en konstig lukt som kan vara irriterande för vissa människor. Du kan investera i ett luftfilter som inte lägger ozon i luften.

Öppna fönstren i ditt hem för att hjälpa cirkulera luften och öka kryperi för din luftfilter. Växter hjälper också till att filtrera luften och absorberar toxiner, så se till att hålla ett fåtal anläggningar i ditt hem för att hjälpa till rena luften också.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man förlorar 30 u00A3

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska smärta från artros
 • vad män bör veta om klimakteriet
 • vad hormon gör att brösten växa?
 • Hur IUD arbete?
 • Så för att lindra smärta från Cankerskav
 • hur man undviker kramp i benen under graviditeten
 • om infertila män
 • som tvål dödar bakterier bäst?
 • hur man överlistar aging hormon
 • estradiol biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com