hur man förbereder dig gå ner i vikt

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-11
Har ni beslutat att kasta bort de extra pounds? Där ser du, har vunnit halva striden. Först och främst är det mycket viktigt att förbereda dig fysiskt och psykiskt innan hopp till några slutsatser om någon viktminskning och program kost. Tekniker för att gå ner i vikt måste du göra drastiska förändringar i dina matvanor och livsstil. De kan även innehålla en hektisk övning rutin
1.
Om du behöver kasta en hel del vikt, är det tillrådligt att klippa ner det lite i taget. Ett extremt minskad vikt känns bra början, men visar sig vara mycket skadliga i det långa loppet. Därför inledningsvis börja med att sätta lätt att nå målen (till exempel ett mål att förlora ett kilo i en vecka eller två). Uppnåendet av dessa mål är mycket lätt och det tenderar att motivera personen ännu mer. Eftersom kroppsvikten minskar gradvis, du inte längre känner dig trött eller lat och tycker att det blir lättare att utöva obevekligt. Stärkande övningar och aerob aktiviteter som görs samtidigt har visat sig vara effektiva fysiska aktiviteter för att bränna och ta bort överflödigt fett.
2.
Det är viktigt att få ett organ kolla upp gjort och att rådfråga en läkare innan man börjar med något vikt förlora program (speciellt de som innefattar träning). Få regelbundna blodprover såsom blodsocker, hemoglobin, sköldkörtel tester (T3, T4 och TSH) och lipidprofilen är mycket lämpligt. När din husläkare godkänner alla dessa, då kan du lugnt börja träna
3.
Det är bättre att börja med att gå dagligen i stället för direkt gå vidare till att köra. Inledningsvis omfatta korta avstånd, så småningom öka avståndet, tid och hastighet. När raska promenader verkar bli lätt, börja med aeroba aktiviteter. Dessa inkluderar simma, jogga, cykla, hoppa och så vidare. Och sedan börja med toning sessioner även de med lättviktare.
4.
Losing vikt ger hängande i huden. Därför är det viktigt att använda krämer som hjälper till att strama kroppen för att göra huden smidig och mjuk. Huden har själv ett mycket kraftfullt system för att dra åt det (som i när det drar när sår läker). Biologiskt sker hud åtstramning rum när fibroplasts dra trådar av kollagen tillsammans. Dessa får sällskap av den fibroplasts på ett sådant sätt att kardelerna hålls mjuk och elastisk. C-vitamin och koppar 2 används för att bilda enzym som används för att ansluta sig till delar. Detta enzym är också känd som lysyl hämmare. Samtidig användning av hydroxyl syror såsom mjölksyra och salicylsyra bidrar i stor utsträckning i främjandet av hud åtstramning genom att avlägsna gamla hudceller.

tips och varningar


 • säkerställas att förse kroppen med lämpliga mängder av de nödvändiga näringsämnen.
 • vitamintillskott ska användas


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan bota hypertoni

  Relaterade artiklar


 • hur man njuta av god kvalitet på sömn
 • Hur sova på en bra madrass främja god hälsa?
 • som magnetiska bäddmadrass är bäst?
 • hur man observera dig själv om du är diabetiker
 • är bröstförstoring piller säkert?
 • hur man älskar huden din i
 • Så för att lindra smärta från en halsont
 • om prostatan
 • hur har bättre hälsa för under en dollar om dagen
 • hur bli gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com