hur man handskas med sängvätning hos barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-04
Sängvätning hos barn är ett vanligt problem att de flesta barn så småningom växer ur. Here är vad man ska göra fram tills dess
1.
Sängvätning hos barn är ett vanligt problem som kan vara en källa till frustration för både förälder och barn. Detta symptom kan ibland allvarligt störa ett barns liv när han inte kan åka till över en natt sömn parterna eller läger av rädsla för hans problem avslöjas. Även om en källa till förlägenhet för ett barn, det är skönt att veta att de flesta barn växer ifrån det här problemet med tiden. Fram till dess finns det några naturliga sätt att närma sig sängvätning hos barn.
2.
Trots att många föräldrar är entusiastiska över att behandla sängvätning hos barn, är behandling inte alltid nödvändigt om inte symtomet orsaka ångest för ditt barn. Även receptbelagda läkemedel kan förskrivas för det här problemet, de kan ha allvarliga biverkningar. Det viktigaste första modell för sängvätning hos barn är att utesluta medicinska orsaker till problemet. Sängvätning kan orsakas av en rad medicinska problem som sträcker sig från njursjukdom och diabetes till en enkel urinvägsinfektion. Ditt barn bör undersökas av sin läkare och lämpliga provningar planeras om detta rekommenderas av ditt barns barnläkare.
3.
När du har uteslutit medicinska skäl för ditt barns sängvätning, är nästa steg att hjälpa ditt barn hantera förlägenhet av hans sängvätning beteende. Ett barn ska aldrig göras för att skämmas eller skuld för blöta sängen. Detta kommer bara att öka rädsla och ångest och kan göra problemet värre. Nyckeln till att hjälpa ditt barn att lösa detta problem är positiv förstärkning, aldrig straff.
4.
Börja med att eliminera koffein helt från ditt barns kost. Kom ihåg att koffein finns inte bara i kaffe, men i te, läsk, choklad, energidrycker, och vissa smärtstillande läkemedel. När du har fått bort koffein, minska mängden vätska du ge ditt barn efter middagen. Dessa enkla förändringar kan ofta orsaka markant förbättring av sängvätning hos barn. Det är också viktigt att se ditt barn innan urinerar går till sängs på kvällen. Konstruera ett belöningssystem så att om nätterna ditt barn inte kissar i sängen, får han ett litet tecken, t. ex. en leksak eller en stjärna. Detta kommer att fungera som positiv förstärkning.
5.
Annan taktik för att kontrollera sängvätning hos barn är att väcka ditt barn på förinställda tider under natten att göra en resa till badrummet. Även om detta kan vara störande för sömn både förälder och barn, har det ett bra resultat när de används konsekvent i flera veckor. Det finns också larm som kan detektera väta som väcker ditt barn, vilket fick dem att göra en resa till badrummet. Dessa är framgångsrika för vissa barn. Det finns också vissa belägg för att blåsträning övningar för att stärka urinblåsan muskler kan hjälpa till att minska sängvätning hos barn.
6.
Receptbelagda läkemedel ska bara användas som en sista utväg på grund av risken sidan effekter. Tänk på att det är sannolikt, kommer ditt barn växer ur detta tillstånd inom kort. För sängvätning hos barn, tålamod, förståelse och positiv förstärkning är det bästa tillvägagångssättet i de flesta fall.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man förstår vad som orsakar oönskad hårväxt hos kvinnor

Relaterade artiklar


 • om bröstförstoring grädde
 • hur man kan förstå om det är säkert att stoppa en nysning
 • Så för att lindra smärta från Cankerskav
 • om immunförsvaret
 • Hur påverkar menstruationen humör?
 • hur man lindra halsont
 • om ungdom ämnen
 • hur du spårar ditt blodtryck dagligen
 • hur man överlever en baksmälla
 • könsval fruar historier
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com