hur man kan förebygga rynkor

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-01
Oavsett om du är i 20-årsåldern och försöker förhindra rynkor eller om du är äldre och funderar på att behandla aktuella rynkor och förhindra att fler bildas, finns det fem viktiga tips som hjälper dig att uppnå friskare hud
1.
Undvik UV-strålar. Vi har alla hört den här. Solen och andra garvning enheter som avger UV-strålning har varit kopplade till bildandet av rynkor. Det är inte att säga att du ska svepa in dig i en filt från topp till tå eller undvika att gå utanför till varje pris i ett försök att förhindra att huden veckas. Bara vara medvetna om de hot som långvarig UV-exponering innebär för din hud. När du vet att du kommer att vara ute en längre tid, ta bry sig om att löddrande om solskydd och överväga en hatt för att skugga ansiktet. Detta kan räcka långt för att förhindra uppkomsten av rynkor.
2.
Använd mild ansikts produkter. Det finns överväldigande mängder av produkter tillgängliga för att behandla varje hudvård fråga du kan tänka dig. De gör alla högtflygande löften om att förhindra tecken på åldrande. I ditt val hudvård regim, välja produkter med de mest skonsamma och naturliga ingredienser för att tillgodose dina behov. Använda hårda akne målinriktade rengöringsmedel eller krämer som är fulla av kemikalier kan skada huden över tid, att bryta ner hudens elasticitet. Över-torkning huden kan avsevärt öka förekomsten av linjer och rynkor i ansiktet. För att förhindra från över-behandling din hud, ingredienser forskning i de produkter du använder och förenkla din hudvård för att eliminera onödig eller ohjälpsam produkter.
3.
Titta på vad du äter. Näringsämnena du tar in påverkar din hälsa och hjälper din kropp att bekämpa den stressfaktorer som får huden att bryta ner och ålder. Livsmedel rika på antioxidanter har visat sig förbättra hälsan för huden och därmed förhindra rynkor. Dricka den rekommenderade dagliga dosen av vatten och avstå från överdrivet alkoholintag också bidrar till att upprätthålla elasticiteten i huden.
4.
Inte röker. Det verkar som lagar slå ner på offentlig rökning över hela USA. Cigarettrök har kopplats till ett stort antal hälsofrågor ingår hudåkommor. Begränsat blodflöde nämns ofta som en orsak till rynkor, särskilt runt munnen. Rökning har visat hälsoeffekter som kan bidra till accelererad åldring, så undvik cigarettrök om du hoppas att förbättra din hy och hålla ett ungdomligt utseende.
5.
Ta en paus. Vår vardag är fylld med aktivitet . . . och stress. Många studier visar att stress kan orsaka eller åtminstone försvåra många hudsjukdomar, inklusive rynkor. Så glöm inte att göra lite tid att slappna av och delta i aktiviteter som du tycker om.

Tips och varningar


 • För mer information om rynka förebyggande och rynkor behandling produkter, besök www. WrinkleTreatments. com.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan förbättra skollunch

  Relaterade artiklar


 • hur man undviker koffein förgiftning
 • effekterna av sömn stöd
 • att upprätthålla en hälsosam livsstil
 • vad är konstgjord immunitet?
 • lägren för att gå ner i vikt
 • hur du tar bort en spillra
 • själv inducera förlossningen tekniker
 • saker att göra för att förhindra rynkor
 • hur man kan sänka kortisolnivåer
 • hur att komma i tid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com