hur man öva tekniker stresshantering

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-01-10
Hantera stress är viktigt för oss att upprätthålla en hälsosam kropp och själ. Stress har kallats "den tysta döden. " Stress och accompying effekter kan göra oss sjuka orsakar kroppsliga symtom som huvudvärk, ryggsmärtor, förstoppning, diarré, trötthet, sömnstörningar och mycket mer. Stress påverkar också våra tankar och känslor som orsakar depression, sorg, förbittring, oro och andra problem. Vissa beteenden är en direkt följd av stress i våra liv. Såsom matmissbruk, dricka till överdrift, missbrukar droger, med ilska utbrott, sover för mycket eller för lite, och overindulging i TV för att nämna några. Även stress är en del av vårt dagliga liv eftersom det kommer från externa och interna källor, det finns många tekniker för att hantera och minska stressen i våra liv och få befrielse från det

Du behöver:
Viljan att släppa taget. av stress.
Mod att göra ändringar.


1.
Avslappning måste vara en prioritet när du försöker lära sig nya tekniker stresshantering. Räkna till tio om du känner dig stressa. Ta några djupa andetag. Ta en minut mini-vacation. Visualize en plats där du skulle vilja vara just nu, såsom stranden eller hemma i din fåtölj.
2.
träna dagligen för att hantera stress. Du kan gå så lite som 20 minuter per dag och få stora fördelar. Spela tagg eller boll med barnen, ta din hund på en promenad, gå uppför trappan istället för att ta hissen, parkera längre bort i affären. Gör en övning DVD, få hela familjen.
3.
Äta ordentligt viktigt. Fokus på att skära ned på vitt socker, salt och caffine som finns i läsk, kaffe och tea. Eat mycket frukt och grönsaker samt fullkornsprodukter. Drick mycket vatten. Försök att dricka 6-8 glas per dag. Lägg till lite citron eller prova några kalorier smaksatt vatten.
4.
Sov gott. Se till att få den nödvändiga 7-8 timmars vila varje natt. Begränsa användningen av caffine och alkohol innan sänggående. Undvik tv eller tv-spel senare på kvällen. Försök att göra något som kommer att koppla dig som läser eller en hobby.
5.
Time management är viktigt. Gör en att göra-lista och prioritera din dag. Inte overcommit din tid. Var noga med att säga nej till nya projekt när du känner dig overwelmed. Sätt dig själv först för en del av varje dag (även om det är en kort 15 minuter).
6.
Volontär din tid, talanger, eller pengar för att hjälpa andra för en sak som är viktig till dig. När vi hjälper andra att det hjälper oss vara tacksamma och inse vad vi har. Vi tenderar att må bra om oss själva när vi förbättra andras liv.
7.
Self-talk är viktigt. Om du inte skulle säga något till en vän säger inte det för dig själv. Gör inte negetive kommentarer gissla sig själv. Bli din egen bästa vän. Var inte rädd att ge dig själv en klapp på ryggen eller en belöning för ett väl utfört arbete.
8.
Utveckla en ny hobby eller intresse. Ta dig tid att njuta av livet och ha lite kul. Ta en klass eller lära dig något nytt. Att vara kreativ och lära sig något nytt ger dig ny energi och liv.
9.
Omge dig med vårdande och stödjande familj och vänner. Hyr en Life Coach som hjälper dig att gå vidare och förbättra ditt liv genom att uppmuntra dig att växa. Hitta personer du kan prata med öppet och ärligt att dela glädjeämnen och bördor i det dagliga livet. Umgås med människor som bygger upp dig och uppmuntra dig. Ägna mindre tid med människor som river ner dig och som väljer att vara negetive.

Tips och varningar


 • en fin sak för dig själv varje dag


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man väljer ett hem system vattenfiltrering

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar krukväxter som renar luften
 • Hur man förbereder sig och hantera den död av en nära person
 • tecken på lägg till barn
 • könsval fruar historier
 • om väteperoxid
 • hur man väljer den bästa hemtjänst anläggning
 • farorna med sojamjölkersättningen
 • hur man kan förbättra luftkvaliteten i hemmet
 • hur man kan förebygga, undvika & behandla influensan
 • om fosterdiagnostik massage utbildning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com