hur man sjukvård för en åldrande förälder

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-07
Ta hand om en åldrande förälder kan hjälpa er båda att må bättre på lång sikt. Följande finns enkla sätt du kan lägga till lite tröst för en åldrande föräldrar liv
1.
Bestäm vad dina föräldrar måste heatlhy och glad. Inbegripa dem i beslutsprocessen genom att fråga dem vad de behöver också.
2.
Gör en lista över saker som måste göras regelbundet för att ta hand om din åldrande förälder. Lista skriva kan vara en lindring av stress.
3.
Ta hand om en annan människa är ett stort ansvar. Om du är den som måste ta hand om din förälder, behöver du säkert hjälp. Du måste vara påstridig om att be om hjälp. Börja med att fråga andra medlemmar i din familj att hjälpa dela responsiblities att ta hand om din förälder. Om detta inte är möjligt, och i många familjer är det inte, måste du ta hjälp av fackmän, t. ex. en ammande stöd eller vaktmästare som kan komma till dina föräldrar hem och hjälpa till med deras vård.
4.
Kontakta föräldrars sällskap sjukförsäkring och göra en del forskning om vilken typ av stöd är tillgänglig och täcks av försäkringar. Om det inte omfattas, kommer du eller dina föräldrar måste betala för vården på egen hand.
5.
Forskning organisationer som hjälper äldre vuxna, utan en angelägenhet för vinst. Till exempel är Matdistribution en underbar organisation som ger mat till äldre människor. Alla fördelar kommer från små donationer, och godhjärtade frivilliga. Registrera dig med måltider på hjul är enkel. Gå till mealsonwheels. org och läs den information som anges på hemsidan.
6.
Tillbringa kvalitetstid med dina föräldrar när du kan. Hjälp dem att må bra om sig själva. Gör enkla saker som bidrar till att ge dig både lycka. Kom ihåg att livet är kort, och den tid du spenderar med din åldrande förälder nu kommer att bilda ett minne för sista resten av ditt liv. Hur du behandlar din förälder nu, blir vad du bär med dig när de passerar på, och detta kan antingen vara ett bra eller dåligt minne. Det är vad du gör det.
7.
Kom ihåg att ta väl hand om dig själv under denna tid och alltid. Omvårdnad är ett stressigt jobb. I driftstopp behöver du se till att du vårdas också. Gör saker som hjälper dig att känna sig lycklig och avslappnad. Göra saker som ger dig glädje. Umgås med positiva människor som höjning dig. Ta hand om dig själv medan du bryr dig för en annan är viktigt.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan hjälpa lindra influensa naturligt

Relaterade artiklar


 • hur man ska bekämpa abstinensbesvär
 • hur man säkert ta Ambien eller zolpidem eller någon annan sömntablett
 • dig att hålla dig frisk som vintern kommer
 • Vilken roll i ett samhälle barnmorska i Storbritannien?
 • hur man undviker att fånga en förkylning
 • hur man gör en bärare för ditt barns "EpiPen
 • hur man gör ett ockuperat säng
 • hur du väljer en postpartum doula
 • hur man kan hyra en födelse tränare
 • om kön urval dieter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com