hur att förstå hur fetma påverkar erektil dysfunktion

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-02-28
Nu kan det finnas en annan orsak till överviktiga män att förlora denna övervikt. Viktminskning kan hjälpa till att korrigera erektil dysfunktion
1.
Nu finns det ytterligare ett skäl för överviktiga män att gå ner i vikt. Enligt en ny studie kan bli överviktiga påverka inte bara en mans allmän hälsa och utseende, det kan också påverka hans förmåga att uppnå och behålla en erektion
2
Denna studie som var. . publiceras i The Journal of Sexual Medicine utfördes på 2. 435 män som behandlas för erektil dysfunktion vid en öppenvårdsmottagning under en sexårsperiod. Forskarna som utför undersökningen fann ett klart samband mellan fetma och en oförmåga att få eller behålla en erektion i dessa män och det visade sig att fler överviktiga männen var mer problem de hade med den sexuella funktionen.
3.
Varför skulle fetma vara förknippade med erektil dysfunktion hos män? Medan det var från början trodde att det kunde vara en psykologisk faktor som bidrar till sexuella problem hos män med fetma, är detta inte längre tros vara orsaken. Det verkar som om feta män i allmänhet har lägre testosteronnivåer än män av normal vikt. Plus verkar fetma att minska mängden
blodflöde till **** som ytterligare bidrar till problemet att uppnå en erektion.
4.
Det borde inte komma som ingen överraskning att förekomsten av erektil dysfunktion har stigit tillsammans med graden av fetma i USA. Det uppskattas att nästan hälften av männen i landet har problem med erektil dysfunktion och över tre fjärdedelar att göra är överviktiga eller feta. Trots detta inser många män inte att deras vikt kan bidra till sin sexuella problem.
5.
går ned i vikt och leva ett sundare livsstil kan rätta till sexuella problem hos män? En studie som publicerades i Journal of American Medical Association visar att omkring en tredjedel av män som gått ner i vikt och deltog i ett regelbundet träningsprogram hade lösning på sina erektil dysfunktion. Detta var utan någon annan form av behandling.
6.
Resultatet av denna studie är spännande nyheter för män som lider av erektil dysfunktion. Inte bara kommer viktminskning och motion minskar risken för hjärtsjukdomar, diabetes och vissa former av cancer, kan det också hjälpa till att normalisera sexuell funktion hos vissa män utan användning av dyra läkemedel såsom Viagra.
7.
Självklart, om du lider av erektil dysfunktion, bör du kontakta din läkare innan du påbörjar någon form av egen behandling. Ibland är oförmågan att få erektion i samband med odiagnostiserad diabetes eller kärlsjukdom. Din läkare kan också vilja kontrollera testosteronnivåer för att se om tillskott behövs.
8.
Om du är överviktig och frustrerad behandlar erektil dysfunktion, gör ett åtagande att få flytta och förlora att övervikt. Det kan vara precis det svar du letat efter.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man förstår vad preventivmedel för att använda under amning

Relaterade artiklar


 • hur man gör barn sover hela natten
 • vad är en probiotisk diet?
 • hur man kan bota kolik
 • hur man kan sluta röka cold turkey
 • hur man kan sluta röka cigaretter med hälsosamma alternativ
 • Definitionen av papillär lager
 • hur man gör ditt arbete doktor besök för dig
 • Vem kan ansöka om ett gratis medicinsk kort?
 • hur man ger en barn Motrin
 • oplanerad graviditet statistik
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com