hur man blir en förlossningarna partner

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-02-18
Det kan vara en stor ära att bli tillfrågad av en blivande modern att vara hennes födelseprocess partner. Men det är också ett stort ansvarstagande. Förutom att ställa in arbetsschema runt barnets leveransdatum, måste du ta förberedd förlossning klasser med mamma, hjälpa henne att förbereda för hennes sjukhusvistelse och samla alla hennes viktiga medicinska uppgifter i händelse av en nödsituation

Du behöver:.
vitamin C.
E-vitamin
Vitamin B12.


1.
Ta en förberedd förlossning klass med den blivande modern. Dessa klasser är vanligtvis erbjuds via ditt lokala sjukhus, kliniker och ibland Planned Parenthood. Alternativ bör finnas att ta kvällskurser en gång i veckan i ca 6 veckor eller i två långa sessioner på helgerna. I förberedd förlossning, får du lära dig många viktiga detaljer om förlossningen och i samband med en födelseprocess partner i evenemanget. Andningstekniker, ställningar arbetskraft, medicinsk information och födelseprocess planer diskuteras.
2.
Hjälp förbereda sjukhuset påsar för mamman och nya bebisen. Moderns väska bör innehålla kläder att bära hem från sjukhuset, samt toalettartiklar såsom ansikte tvätta, kropp tvål, tandkräm och en tandborste, och även makeup. Allt mamman kan behöva känna sig bekväm under sin vistelse på sjukhuset bör inkluderas.
3.
Omfattar poster för barnet i samma påse som för modern, eller göra en separat väskan för baby saker. Detta bör inbegripa kläder för barnet att bära hem från sjukhuset, en napp, blöjor, filtar, mössor och tossor.
4.
Ställ in din arbetsschema så att du kan vara "jour" för när mamman går in arbetskraft. Även om den blivande modern kommer att induceras vid ett visst datum, man vet aldrig om hon skulle gå in i arbetsmarknaden oväntat. Låt din chef och medarbetare vet att du en födelseprocess partner, det förväntade förfallodagen för barnet, den dag då en induktion om man är planerad och eventuella hälsoproblem som kan orsaka barnet att födas tidigare än beräknat datum.

5.
föra en förteckning över de viktigaste personerna för att kontakta när mamman går in i arbetsmarknaden och när hon föder. Har också viktiga, akuta information till hands i fall du bad om det. Har några viktig medicinsk information om den blivande modern och hennes barn. Om modern är inte i stånd att ge henne medicinsk historia till en läkare eller sjuksköterska måste du kunna öka och ge ut allt närmare de behöver.
6.
Diskutera födelseprocess plan med den blivande modern och se till att du känner alla hennes önskningar i fråga om att medicinering, leverans och efteråt. Om hon inte vill episiotomi vid någon punkt, kan du behöva vara den som reläer som för de läkare som gör leveransen. Om hon vill ha en epidural, se till att hon får det i tid.
7.
Stanna hos den blivande modern genom hela leveransen. Håll ditt fokus på henne. Många sjuksköterskor och läkare kommer att vara i förlossningsrummet och fokusera på barnet, så du måste vara fokuserad på modern. Håll handen, påminna henne att andas, gnugga hennes rygg vid behov och prata med henne så mycket hon kommer att låta dig. När arbetsmarknaden blir smärtsamt och intensivt, kommer du att bli moderns fokus punkt, och det är viktigt att hon aldrig glömma dig eller tror att du har övergett henne. Om saker behöver göras utanför förlossningsrummet, skicka någon annan att ta hand om dem så att du inte är borta från mamma ens för några minuter.
8.
efter leverans, stanna hos den nyblivna mamman och barnet så länge de behöver dig. Du kan behövas för att ge medicinsk information för dem båda, speciellt om mamman inte är i rätt sinnesstämning för att minnas detaljer eller ge information. Den nyblivna mamman kan också behöva dig som en känslomässig prövosten medan vänja sig att vara en ny mamma, och det är ditt jobb få henne att känna så bekväm och trygg som möjligt i de första minuterna och timmar av sitt nya liv som förälder.

tips och varningar


 • Många leverans rum har DVD-spelare och cd-spelare tillgängliga, så när du packar väskorna för sjukhusvistelsen, finns några filmer att titta på och /eller musik att spela medan du väntar på arbetskraft att verkligen börja eller att spela att fokusera på under förlossningen.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om graviditet trötthet

  Relaterade artiklar


 • Hur lever arbete?
 • hur man sparar pengar på sjukvård kostnad
 • hur man kan bota hypertoni
 • estradiol biverkningar
 • hur företaget benen
 • hur kan utöva inomhus när det är kallt utomhus
 • hur man kan sänka ditt kolesterol
 • hur du tar en temperaturavläsning
 • om ultraljud
 • hur man kan bli av hicka - del 2
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com