hur man blir en spermadonator på en spermabank

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-02-09
Tusentals infertila par kräver tillgång till en spermabank varje år för att uppnå sina drömmar om att bli föräldrar. Unga friska män kanske vill överväga att bli spermadonatorer som ett legitimt sätt att hjälpa andra och samtidigt tjäna pengar på samma gång. Man studenter utgör ett betydande antal spermadonatorer i många spermabanker. Om du är intresserad av att bli spermadonator för att hjälpa par som behöver läsa den här artikeln för att hitta de grundläggande kraven

Du behöver:
intresset för att lära de grundläggande kriterierna för att accepteras som en spermadonator sökande på en spermabank.
.


1.
Grundläggande kriterierna variera något från ort till ort, men alla spermabanker inbjuder män från alla etniska bakgrunder betraktas som potentiella spermadonatorer. Några grundläggande krav måste vara uppfyllda, dock.
2.
Dessa kriterier ibland omfattar höjd krav. (Med andra ord några spermadonatorer kräver deras spermadonatorer att vara en viss höjd eller högre. )
3.
Typisk ålder krav på många (dock inte alla) spermabanker är att spermadonatorer måste vara någonstans 18-40 år gamla.
4.
Det underlättar om du bor i närheten av spermabank i fråga, men det är inte absolut nödvändigt på alla anläggningar.
5.

De flesta spermabanker kräva att deras spermadonator sökande tillhandahålla dokumentation att de har förtjänat sin high school diplom. (Utbildningskrav kan variera lite från spermabank att spermabank).
6.
Vissa spermabanker begära att deras spermadonatorer åta sig en del av programmet för en förinställd tid ( såsom ett år, eller kanske två).
7.
spermadonatorer är vanligtvis ombedd att lämna personalen på spermabanker med detaljerad genetisk information om sig själva och deras familjemedlemmar
8.

Alla spermabanker kräver deras sökande spermadonator att bevisa att de inte har några allvarliga hälsotillstånd. Mer specifikt spermabanker vanligtvis inte emot sökande som någonsin har varit infekterade med genital herpes, genitala vårtor, hepatit B, hepatit C, hiv eller syfilis.

Tips och varningar


 • Som en spermadonator, du får betalt olika avgifter för olika aspekter av tjänsten. Exempelvis får du betalt en viss avgift för din egen donationer. Också i fråga om vissa spermabanker, om du värvar en annan sökande som också är antagen till programmet, kan du få en avgift för att göra den hänvisningen. Du kommer att behöva höra med din lokala spermabank för mer information om deras specifika krav för de sökande.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man undviker en kall förebyggande tips

  Relaterade artiklar


 • hur man vända Alzheimers sjukdom naturligt
 • hur man kan förbättra skollunch
 • hur man kan förstå siffrorna på min monokel recept
 • vad är interventionell radiologi?
 • effekterna av sömn stöd
 • hur man får det bästa av din läkare
 • hur du hittar den bästa verktyget blackhead bort för dig
 • Hur berätta om det är säkert att ge dina bilder vaccineringar
 • att upprätthålla en hälsosam livsstil
 • hur man vet betydelsen av naturliga drifter i hälsa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com