hur man undviker en kall förebyggande tips

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-02-09
En kall är en infektion i de övre luftvägarna och vid denna tid på året det verkar som nästan alla har en förkylning eller bara komma över en. Det är omöjligt att undvika att bli förkyld helt men det finns sätt att du kan förhindra att bli fullt så många, om de hela tiden cirkulerar i ditt hem. Här är mina förebyggande tips för att undvika en kall

Du behöver:. .
Intresset för att lära de grundläggande kriterierna för att accepteras som en spermadonator sökande på en spermabank
.


1.
tvätta händerna ofta och ordentligt är nummer ett sätt att förhindra förkylningar. Handtvätt tvättar ofta bort bakterier som kan orsaka en förkylning. Tvätta ofta men särskilt efter att ha använt toaletten, laga och äta mat, hantering sopor och ta hand om någon som har en förkylning. Kom också ihåg att tvätta händerna efter att vara ute på offentliga platser såsom en livsmedelsbutik.
2.
Håll avstånd från andra som har en förkylning eller som visar de första tecknen på en. Låt inte den sjuke nysa eller hosta i din riktning. En kall är mest smittsam under de första tre dagarna
3
Bli inte har för vana att röra ansiktet med händerna. . Detta ökar risken för att överföra den kalla bakterierna att munnen och näsan.
4.
Var en rengöring freak i ditt hem. Torka ofta rört ytor ofta som dörrhandtag, drar låda och strömbrytare. Se till varje person har och använder sin egen handduk i badrummet. Om du är alla får förkylningar ofta vid denna tid på året du överväga att använda engångsartiklar för en stund för att försöka bryta den onda cirkeln, koppar, silver, hushållspapper och servetter, sedan kasta skräp borta ofta, låt det inte samlas på hög.
5.
Se till att du och din familj komma in och stanna i bästa hälsa möjligt genom vila mycket, tillräckligt med näring, dricka tillräckligt med vatten, får gott om motion och gör vad du måste göra, för att minska stress. Arbetar med dessa åtgärder ser till att ditt immunförsvar är i bästa form som möjligt för att bekämpa en infektion.
6.
Din kost bör vara rik på frukt och grönsaker, låg fetthalt och socker och innehålla massor av hela korn. Överväga att ta en multivitamin. Om du känner tidiga symptom på en förkylning var på väg, kan du överväga att ta extra C-vitamin och zink komplement men diskutera detta med din doktor först. Grönt te kan bidra till att stärka immunförsvaret
7
Särskilda överväganden för de med barn. . : Du måste kanske uppmuntra ditt barn att tvätta händerna regelbundet och ordentligt. Med dem sjunga en sång och hålla tvätt tills de är hela vägen kan bidra till att förhindra alltför snabb hand tvättar. Vi sjunger "Happy Birthday till dig" i vårt hus. Lär barnen att nysa eller hosta i skurk av sina armbågar i stället sin hand för att förhindra spridning av bakterier. Om du har en baby, överväga amning som det ultimata i ett immunförsvar lyft för ditt barn. Amning hjälper till att öka ditt barns motståndskraft mot infektioner i flera år efter att du slutat amma. Barn som är i ett daghem miljö med många barn kan få mer av sin beskärda del av förkylningar, om det alls är möjligt försöka hitta ett dagis där antalet barn är färre, för att minska risken för överföring grodden.
8.
Som en allmän regel att inte använda antibiotika för att behandla en kall om du inte får ett. Antibiotika mot bakteriella infektioner och en kall är en virusinfektion, inte antibiotika inte förebygga eller behandla förkylningar. . . För visst läkemedel information tala med din doktor om dina egna individuella behov
9
förhindrande av en kall handlar om att hålla i minnet dessa två områden, säkerställa goda hälsovanor i alla medlemmar av din familj och göra kloka val att upprätthålla ett starkt immunförsvar.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man vända Alzheimers sjukdom naturligt

Relaterade artiklar


 • hur man kan hjälpa tärnor gå ner i vikt innan ett bröllop
 • första tecken och symtom på graviditet
 • bebis utveckling milstolpar
 • Hur hjälper aloe vera tjocktarmen?
 • hur man lindra smärta bröst mjölkstockning när flaskmatning din baby
 • hur man förstår vad som orsakar kraftig smärta sida
 • hur man får korrekt information om influensa och förkylningsvirus
 • öka spermier
 • bästa medicinska webbsajter
 • hur du hittar den bästa verktyget blackhead bort för dig
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com