hur man upptäcker Alzheimers i ett älskat en

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-02-08
Alzheimers sjukdom är en mycket vanlig sjukdom som faktiskt kan drabba människor i alla åldrar, även om det är vanligare hos äldre individer över hela världen. I USA ensam, har mer än fem miljoner människor fått diagnosen Alzheimers I denna artikel kommer jag att diskutera Alzheimers sjukdom, Alzheimers symptom och en viktig resurs för personer som lider av Alzheimers sjukdom och deras familjemedlemmar: Alzheimers Foundation of America. Det finns inget botemedel mot Alzheimers och det kan ta en massiv emotionella, fysiska och andliga vägtull, inte bara på dem som lider av det, utan även på deras vårdgivare.

Du behöver:
intresse för att lära mer om hur man upptäcker Alzheimers sjukdom, Alzheimers symptom och Alzheimers Foundation of America
. .


1.
Kanske mest kända av alla Alzheimers-symtom är förlusten av sina minnen, och särskilt för de minnen som förvärvats senast. (Vi har alla stunder då vi inte kan komma ihåg någons namn eller något liknande, men det är när att glömma, snarare än att komma ihåg, börjar bli normen, att detta kan vara en indikation på Alzheimers eller någon annan form av demens. )
2.
Det är en sak för en person att glömma var hon sätter sin hatt var så ofta, men om hon ständigt förlägger det, är denna tendens också bland de främsta Alzheimers symptom.
3.
Kanske har du hört talas om någon "vandrande bort" från ett vårdhem anläggning och bli totalt förvirrad. Alzheimers symtom är denna tendens att bli förlorad och förvirrad, även i tidigare bekanta miljöer och bostadsområden.
4.
Personer med Alzheimers symtom kan också ha problem verkställande vanliga uppgifter i det dagliga livet att de använde att utföra med lätthet. Till exempel, jag vet någon som var ytterst diagnosen Alzheimers som började glömma hur du borsta håret, så hennes vuxen dotter hjälpt henne med just denna uppgift.
5.
Ord, även grundläggande uppstickare som "hund" eller "kamma", kan börja glida bort från någon som lider av Alzheimers, och de kan ersätta dessa ord med andra fraser när man försöker få sina poäng över till nära och kära.
6.
Alzheimers symptom inkluderar också en tendens att göra dåliga val, beslutar att gå ut klockan 11:00 på natten till exempel, eller klädd i en lång regnkappa på en varm sommardag när det inte finns ett moln på himlen.
7.
Vissa människor lider av Alzheimers sjukdom kan ha vilda humörsvängningar, från glad och solig till rasande eller tårögd i ett hjärtslag.

tips och varningar


 • Om du har en nära anhörig som verkar lida av någon eller alla av dessa Alzheimers-symtom, bör du kontakta din älskade en primärvårdsläkare omedelbart för en fullständig medicinsk utvärdering. En särskilt användbar resurs för familjemedlemmar till personer med Alzheimers i USA och därefter är det Alzheimers Foundation of America, som ger vård och tjänster till dem som lider av Alzheimers sjukdom och deras anhöriga /vårdgivare över hela landet. Den avgiftsfritt telefonnummer för Alzheimers Foundation of America är 866-AFA-8. 484.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur du skyddar ditt barn från blyförgiftning

  Relaterade artiklar


 • själv inducera förlossningen tekniker
 • vad tester kan göras för att se blockerade äggledare?
 • hur du tar bort löss utan kemikalier
 • hur man förbereder för ett mammogram
 • hur du hittar den bästa vaktmästare för seniorer
 • hur platsen symtom på narkotika-och alkoholmissbruk
 • hur man kan förbättra ditt minne
 • Hur fötter blir svullna?
 • statistik över tonårsgraviditeter
 • hur man slår kylan genom att klä i lager
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com