hur ska ett ägg givare

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-02-26
Många kvinnor i åldrarna 18 och 32 har rätt att bli äggdonatorer för infertila par. Eftersom skörden livsdugliga ägg från kvinnans äggstockar är en mycket tidskrävande process, är äggdonation väl kompenseras. Om du är under finansiell stress kan du tjäna bra pengar som en äggdonator. Om du skapa en historia av framgångsrika ägg donationer, kan du få ersättning än mer varje gång du donera. Här är är de åtgärder du kan vidta för att bli en äggdonator

Du behöver:. .
Anteckningsbok
Anonyma Alkoholister bok.
AA sponsor.


1.
Du bör samla in all fakta om de fysiska och känslomässiga komplikationer som kan uppstå donera ägg. På den fysiska sidan, innan äggen kan skördas, måste en kvinna ta många fertilitetspreparat att stimulera ägglossningen. Effekterna av dessa fertilitetsbehandling kan ta år att avklinga. Även extraktionen kan möjligen skada din fortplantningsorgan, speciellt äggstockarna.

Emotional risker kan omfatta känsla bifogas tänkt barnet. Några ägg donationer är öppna, vilket innebär att givaren kan träffa barnet, och vissa är stängda. Det är valet av ägget mottagarna.
2.
När du har bedömt de risker som är nästa steg att ringa fertilitetskliniker i ditt område så att de kan berätta förfarandet. Vissa kliniker förhandla direkt med äggdonatorer, och en del går igenom ägg mäklare. Om klinikerna i ditt område att gå igenom ägg mäklare, måste du registrera dig med flera ägg donationer databaser.
3.
Genetisk screening och detaljerade frågeformulär hälsa myra testning är standard i äggdonation process. Efter screening process du inte kan anses lämpliga för äggdonation. Om så är fallet, inte ta det för personligt, finns många friska kvinnor visar sig ha recessiva gener för genetiska sjukdomar.
4.
Om du är godkänd för att vara en äggdonator, Det finns obligatoriska fertilitetsbehandlingar och rådgivning sessioner du behöver delta. Den genomsnittliga betalningstiden för första givarna gången ägget är $ 4000. Om du har fött barn, eller dina tidigare donerat ägg har resulterat i ett friskt barn, kan din ersättning bli mer.
5.
När du har donerat ägg bör du planera gynekologiska och fertilitet hälsokontroller för att övervaka eventuella sena komplikationer.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur fungerar blodprover?

Relaterade artiklar


 • hur de ska hantera (kanske till och med blomstra) när mamma eller pappa kommer leva med dig
 • Hur man vet om en sänkning eller sår behov stygn
 • hur man köper en medicinsk varning armband
 • hur du kan hjälpa dina barn träning
 • Hur fungerar bröst fungerar mjölkproduktion?
 • om prostatan
 • vad som anses vara kraftiga blödningar under graviditeten?
 • hur man ska hantera de hinder för erkännande av missbruksproblem i ledande vuxna
 • hur man förbereder dig gå ner i vikt
 • Hur sluta röka inga om ands eller rumpor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com