om baby fett

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-02-20
Termen "baby fett" betyder olika saker för olika människor. För forskarna, kan barnet fettcellerna spelar en viktig roll i kampen mot fetma. Forskare tror att personer som konsumerar mer kalorier än kroppen kan metabolisera kan dra nytta av implantationen av baby fettceller i sin fettvävnad, som potentiellt kan föröka sig och öka deras förmåga att bränna kalorier mer effektivt

Du behöver:.
vitamin C.
E-vitamin
Vitamin B12.

Identification

Baby fettceller är omogna celler som kallas stamceller. Dessa celler bildas i kroppen innan födseln och uppehålla sig inom blodkärl. Progenitorceller ansvarar för utbyggnaden av fettvävnad och frodas på överskott av glukos att föröka sig och öka fett lagring hos spädbarn och småbarn.

Fördelar

True baby fett finns bara hos spädbarn och barn yngre än 3. Detta extra lager av celler är viktig för att upprätthålla värme med isolering-liknande effektivitet. Baby fettceller är intensiva värmegeneratorer, vilket skulle förklara varför de är så framträdande i de tidiga stadierna av mänsklig utveckling.

Överväganden

Övervikt som vunnits under graviditet är också kallad baby fett. Måttlig daglig motion är viktiga för att minska mängden av baby fett som förvärvas under denna tid. Efter att kroppen åtminstone 3 månaders vila efter förlossningen, bör en övning rutin återinföras i det dagliga schema för att hjälpa mamman att förlora all kvardröjande baby fett. Konditionsträning förutom ett styrketräning träning är ett idealiskt sätt att bränna bort överflödigt fett baby.

Potentiella

Forskare arbetar på ett sätt att isolera stamceller i hopp om att vältra över dem på olika områden av kroppen där de kan ympas. Detta förväntas vara effektiva för dem som har haft operationer som har inkluderat avlägsnande av fettvävnad, till exempel kvinnor som har haft bröst bort på grund av cancer.

Expert Insight

Forskning har nyligen fastställt att barnet fettceller kan skilja sig från vanliga vuxna fettceller. Baby fettceller har visat sig innehålla "brunt fett" celler som verkar vara exklusivt för barn och nästan obefintlig i vuxna. Den bruna fettcellerna innehåller ökade kalorier bränner egenskaper som har blivit av intresse för forskare. I själva verket försöker forskarna att utveckla sätt att införliva den bruna celler av barn i fettceller hos vuxna att inskränka problematiska ökar i vikt.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:testosteron substitutionsterapi för kvinnor

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli en huvudvärk naturligt
 • hur man kan sluta röka cigaretter med hälsosamma alternativ
 • om kliande hårbotten
 • hur du packar för arbetsmarknaden / förlossningsavdelningen
 • hur man får sexig abs utan crunches
 • hur man köper och använder bilbarnstolar och boosters för barn i åldern 2 till och med
 • om graviditet testkit
 • Hur får man en barbie sko (eller andra små föremål) ur ditt barns näsa
 • hur du tar en temperaturavläsning
 • hur man kan bli av gallblåsan stenar naturligt i 6 dagar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com