Fakta om piller bröstförstoring

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-08
Användningen av piller bröst förbättring är på uppgång som fler kvinnor söka efter alternativ till kirurgi. Även om vissa kvinnor uppger bröst tillväxt vid användning av dessa produkter stödjer väldigt få tecken påståenden om effektiviteten och säkerheten av dessa tillägg. Dessutom Enhancement Pills att öka nivåerna av östrogenet kan öka en kvinnas risk att hormon-cancer i bröst och livmoder

Funktion

Det påstås att bröstförstoring piller fungerar genom att ändra nivåerna av vissa hormoner i kroppen, såsom östrogen och progesteron. Vissa örter i dessa tillskott har visat sig ha östrogen-liknande effekt när det tas i stora mängder över tiden. Dock är de hormonella effekterna av dessa piller sannolikt endast beror på tillfälliga svullnader orsakade av vätskeansamling, liknande den tillfälliga ändringen av bröst ibland associerade med p-piller.

Typer

Mest bröstförstoring piller endast skiljer sig något från varandra, med de flesta innehåller ett eller flera av följande ingredienser: Kardbenedikt, dong quai, trodde en ört som hjälper klimakteriebesvär, fänkålsfrön, bockhornsklöver, humle , en potent fytoöstrogen, Saw Palmetto och vild jams. Pueraria mirifica, en växt som innehåller miroestrol och deoxymiroestrol, också läggs till flera piller bröstförstoring på grund av dess östrogenliknande effekter i kroppen. Soja, som inte har många hälsofördelar, är en annan vanlig ingrediens i produkter bröst tillbehör.

Fördelar

Några av de ingredienser som finns i många piller bröst förbättring kan vara positiv för vissa kvinnor. Vissa örter, som välsignade tistel, har godkänts av Tysklands kommissionen E för användning samband med bröstförstoring. Andra örter samt tillägg, inklusive soja och såg Palmetto, har visat sig ge många fördelar för både män och kvinnor, men skälen bakom att de ingår i piller bröstförstoring är fortfarande oklart. Oberoende av brist på bevis, vissa kvinnor upplever fördelar helt enkelt från att produkter bröstförstoring. För många är fördelarna främst psykiskt, men är värt oro för säkerheten.

Varning

Det finns väldigt lite bevis som stöder hävdar att bröstförstoring piller som faktiskt resulterar i större bröst. Dessutom har mycket få studier gjorts om säkerheten av piller bröstförstoring, men det finns bevis för ett antal risker i samband med att ta kosttillskott som ökar östrogennivåerna. Höga nivåer av östrogen, särskilt när det används utan tillsats av progesteron, har kopplat till ökad förekomst av bröst och underliv cancer. Tala med din läkare innan du påbörjar behandling med något piller bröstförstoring.

Betydelse

Bröstförstoring är en enorm industri, och kvinnor som vill ha en icke-kirurgisk metod för att utvidga sina bröst normalt välja piller. Nya produkter och kosttillskott dyka upp på marknaden nästan dagligen, med liten eller ingen bevisning till stöd för effektiviteten eller säkerheten för deras användning. De flesta bröstförstoring p-piller innehåller fytoöstrogener, främst från soja, och många experter tror användning av dessa tillskott kan öka risken för bröst-och andra hormonberoende cancer.

Forskare vid Cornell University försiktighet kvinnor mot att ta piller bröstförstoring eller andra tillägg som får producera östrogen-liknande effekter i kroppen. Även om antalet hormonersättningsterapi mottagarna har minskat under det senaste decenniet har antalet av dem som kosttillskott bröst tillväxt ökat. Eftersom användningen av piller bröstförstoring och krämer blir allt vanligare, många läkare räknar med att se en ökning av hormon-cancer.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om Medicare krav

Relaterade artiklar


 • som tvål dödar bakterier bäst?
 • vad är diagnostiska strålning?
 • hur man ansöker ögonskugga för blåa ögon
 • hur du lägger till mer fibrer i din kost
 • Hur utvecklas magsår?
 • Hur sker tå svamp?
 • hur man andas djupt
 • hur man hanterar epilepsi och bilkörning
 • hur man kan övervinna negativa tänkande
 • hur man sjukvård för en åldrande förälder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com