Så för att lindra din kliande hårbotten från mjäll (genom att klassificera ditt fall)

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-28
Jag nämnde några åtgärder här, eftersom jag anser att de två första fallen av mjäll inte behöver doc: s omedelbara uppmärksamhet men ser ut som du behöver för att ge det lite omedelbar lättnad. Du kanske har experimenterat på mjäll schampo redan, men kände och såg ingen lättnad, skulle jag vilja att ni ger min anti mjäll ett försök. Det är inte den traditionella anti mjäll grejer, utan det är något som du kanske redan har i ditt eget hem. Du skulle behöva lite ättika eller antiseptiska munnen tvätta som min föreslog varumärke för användning för att lindra som kliar fjällning hårbotten för din.

flesta läkare skulle föredra att du gör dina observationer hemma innan du ett möte. Vissa föräldrar ibland glömma möjligheten att löss hos barnen, så om du också prova titta på dig själv, kan du inte ställa ett möte. Löss behandlingar göras hemma med bara enkla instruktioner, OTC-produkter löss behandling.

Så om det inte fanns någon små svarta kryp där och bara vita flingor, klassificera din mjäll fall och som ett möte ! med din läkare eller hudläkare

Du behöver:
spegel.
dator för forskning.
Ursprungliga formeln munnen tvätta Listerine.
Neutrogena schampo.
Nizoral.
äppelcidervinäger sköljning.
schampo.
balsam.


1.
Är det enstaka flingor?
Om det är så, då är det bara att byta schampo. Välj de som är mindre hård. När du byter till en ny schampo, se till att det är en fukt schampo och inte är vilt färgad (färgämnen kan vara irriterande hårbotten), kommer du att känna skillnaden. Glöm inte din balsam.
Och om du använder hårprodukter som gelé, mousse, Volumizer att forma håret, då skulle jag föreslå att se till att du rengör håret innan sängdags. Genom att tvätta håret ordentligt, kommer den inneslutna damm, (oavsett partiklar du stött på den dagen) och svett inte försämra din hårbotten.
2.
Är det svår fjällning? Du kanske vill gå och skaffa dig den bästa danruff schampo någonsin finns. Men i den här artikeln får du veta om annan användning av Listerine.
Du kan hjälpa dig med Listerine. Ja, Listerine. gör det vardagliga.
Jag tror att jag har en artikel om hur du använder Listerine för svamp på tånaglarna, men Listerine hjälper faktiskt mjäll fall också eftersom Listerine är ett bra antiseptisk. Eller om att verkligen weirds dig, sedan skaffa dig den organiskt äpple schampo äppelcidervinäger /skölj. låta bättre?
3.
Har det ser ut som röda, kliande fläckar? är hårbotten lite fet och lite gulaktiga fläckar visas på ögonbrynen, ytterörat, liksom hårfästet. Kan vara seborroiskt eksem, min vän. Sebborheic dermatit särskilt drabbar talg-körteln rika områden i huden, så observera hela ditt ansikte som linjen veck, på ögonlock, näsa och hals också.
Du måste ställa in en tid hos din hudläkare snart även om de är bara små fläckar. , vem vet vad som står på baksidan av huvudet där du inte kan se? Dessutom är det oftast anslutna till vissa hälsofrågor och stress.
4.
Har skalor visas pulverformiga med en fin patina? Ser ut som psoriasis. Om du är förvirrad mellan seborroiskt eksem och psoriasis, gå tillbaka till steg 3. det finns några tydliga skillnader mellan de två. Se din läkare (inte rädd), och om du kan, om så är fallet kan du använda stenkolstjära schampo du kan hitta i butikerna eller med salicylsyra schampo växelvis.

Tips och varningar


 • forskning på symtomen du ser.
 • Listerine är ett antiseptiskt som hjälpte mig med mina enstaka flagor.
 • Mjäll är något TAT kan inte botas, men det kan kontrolleras.
 • Om du tror att stress är en stor del av det, gör något åt det. så vissa Yoga, eller åtminstone hantera det.
 • inte förnekar för dig själv vad du hittar på huvudet. Om du tycker att det är något som seborroiskt eksem, spara lite beklagar. Ställ in ett möte.
 • Huvudlöss är allvarligt behövde tas om hand så snart som möjligt. Det är inte något som att ha mjäll, men det är en pest på huvudet som livnär sig på ditt blod. Ring din läkare.
 • Denna artikel har inte skrivit att behandla din sjukdom. Det är att guida dig och du agerar på egen descretion.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur sluta röka utan indragning

  Relaterade artiklar


 • om kärlförändringar under graviditeten
 • Hur du tar en topp flödesavläsning
 • Hur mycket är rullstol hissar?
 • hur ska din egen coach när det inte finns någon annan runt
 • Hur utvecklas bröstmjölk?
 • hur man använder borsyra
 • hur platsen de 5 varningstecknen han kan vara farligt för dig
 • Hur bär ortoser hjälpa ömma fötter?
 • hur man skapar en hemma plan brandstege
 • hur man förbereder dig gå ner i vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com