hur du ökar din energi

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-03-14
Alla jag känner hela tiden känner pressen av för mycket att göra och inte tillräckligt med energi för att få det gjort. Nedan följer några tips som har fungerat för mig och jag hoppas kommer att fungera för dig
1.
Jag har alltid hört att du borde få 8 timmars sömn per natt, men jag kan helt enkelt inte sova så länge oavsett hur trött jag ändr. Jag började föra register över hur länge jag tenderade att sova på nätterna när jag fungerade bäst nästa dag och det visade sig vara 6 timmar. Jag ens observeras att när jag fick mindre än 6 timmar för 2 eller 3 nätter i följd, utlöste det en migrän! Bestäm vad din optimala nattsömn tid och se till att du håller med dem läggdags /wakeup gånger.
2.
Ta reda på om någon av dina mediciner skulle kunna orsaka din trötthet. Efter en av mina vackra, intelligenta döttrar (National Merit Scholarship) drabbats av en traumatisk hjärnskada under hennes första år på college, min läkare har ordinerat en anti ångest medicin för att hjälpa mig att klara. Även om det hjälpte till en början, efter ett tag bara gjort mig slö och sömnig. Jag slutade med att medicinering (under min läkares överinseende, förstås) och känner sig piggare och energisk. . . Kontrollera om någon av dina mediciner skulle kunna orsaka dåsighet
3
Förra sommaren upptäckte jag ett mirakel tillägg: Co Q 10. Jag hade tagit en statin läkemedel för att sänka mitt kolesterol under flera år. Jag märkte misstag att när jag sprang ut ur medicinering och inte ta det på några dagar, kände jag mig gladare och peppier. Min doktor sa att statiner orsaka depression hos vissa patienter, eftersom de bryter kroppens tillgång på Co Q 10. Nivåer av samarbets Q 10 tenderar också att minska som en person åldrar. Enkelt uttryckt är Co Q 10 ett enzym som bildas i kroppen som har att göra med energi nivå. Det är också en antioxidant. Hon rådde mig att ta Co Q 10 dagligen och från dag 1, har jag känt spänning! Jag absolut rekommendera det, särskilt för personer "i en viss ålder".

Tips och varningar


 • När jag först försökte Co F 10, kände jag något ljus rubriken, men det gick efter den andra dagen. Ta den lägsta dos som fungerar för dig.
 • Sluta inte att ta någon av dina mediciner eller lägga eventuella tillägg innan du har rådfrågat din läkare.
 • Ta inte Co Q 10 om du är på blodförtunnande medel.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur tonen hängande bröst

  Relaterade artiklar


 • Hur man känner igen de första tecknen på graviditet
 • hur man kan bli av influensa
 • vad är DPT?
 • hur man undviker salmonella infektioner från husdjur
 • hur du håller din familj influensa-fri
 • hur man kan förebygga eller behandla skav
 • hur att förstå om antibiotika hjälpa bihåleinflammation
 • hur har en förbättrad sikt på vintern
 • hur man kan spara ditt barn från att bli alltför förstoppad
 • kan bantning orsaka oregelbunden mens?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com