hur du organiserar din patientjournaler för det nya året

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-17
Denna artikel handlar om att ta ansvar för din vård information. Du kommer att få en lista över saker att tänka på när du börjar arbetet med att spåra dina uppgifter vård

Du behöver:.
Tre Ringpärm
Telefon.
Frimärken och kuvert.


1.
Använd en stor tre ringpärmar med avdelare för att organisera information genom familjemedlem.
2.

Samla all kontaktinformation, inklusive läkare namn, telefonnummer, faxnummer och adresser. Placera larmnummer av familj och släktingar i detta första kapitel.
3.
föra en planeringskalender i andra delen för att spela in alla möten.
4.
Bibehålla en loggbok för medicinsk telefonsamtal anger person du pratade med och när, vad som sades och vad beslutet om behandlingen fattades.
5.
föra ett separat logg över telefonsamtal med ditt försäkringsbolag. Återigen log den person som du pratade med, när, vad som sades och vad som uppföljning som krävs.
6.
Skapa ett avsnitt att spela in recept, vad läkemedel är, när de ordinerades, som beställt dem, vad de är för, och vilket apotek fyller recept.
7.
Gör en separat avdelning för intäkter och finansiella pappersarbete, inklusive försäkring förklaring av förmåner (EOB är för korta) Håll allt sorterade efter datum för delgivningen.
8 .
Besök journaler kontor din läkare eller sjukhus och få den senaste kopior av dina rapporter, avskrifter och andra uppgifter läkare. Du kan göra detta genom en skrivelse av den personligen. Du kommer att behöva visa legitimation, skriva under ett release form inklusive en separat pressmeddelande för hiv /aids och psykisk patientjournaler och betala en avgift kopiering. Fil dessa i omvänd kronologisk ordning, så de nyaste skiva och senaste besök är på topp.
9.
Skaffa filmer såsom CT, MRI och /eller röntgen. Få dubbletter av filmer om möjligt. Om filmerna inte finns tillgängliga får en kopia av rapporten.
10.
Föra register bärbara genom att ägna en kort ärende eller små rullande resväska till dem. Ta med dem till alla möten. Tänk på att ha dem placerade på CD eller flash-enhet för att kunna läsas elektroniskt. Ett annat alternativ är möjligheten att använda en personlig patientjournalsystem hemsida. Dessa är tillgängliga för lätt bekvämlighet.

Tips och varningar


 • Kom ihåg att säkra din information och håller den på en plats där du lätt kan hämta den men det kommer förbli privata.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur du tar hand om dina besök vård under graviditeten

  Relaterade artiklar


 • hur man älskar villkorslöst
 • hur man hanterar diabetes
 • hur man söker efter tecken på övergrepp mot äldre på ett vårdhem
 • hur man kan övervinna sömnighet
 • hur man bromsa åldrandet
 • hur man får barnen att sluta röka
 • tekniker för att bli gravid flickor
 • hur man lindra smärta bröst mjölkstockning när flaskmatning din baby
 • gör en handikappad hiss kräver trefas el?
 • om baby akne
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com