hur du skyddar ditt barn från skadliga kyla och hostmediciner

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-03-28
Om ditt barn har en hosta, snuva, feber eller ens allergier, den första produkt som du kan nå för är kallt medicin. Tyvärr kan detta beslut få skadliga och ibland ödesdigra konsekvenser. Det har nyligen förekommit vissa spekulationer i frågan om att ge kallt medicin eller hostmedicin till barn i en viss åldersgrupp. The Food and Drug Administration (FDA) har beställt några mediciner tillbaka från marknaden helt, medan andra inte bör ges till barn yngre än sex år. Även läkemedelssäkerhet är fortfarande ett olöst problem, det finns vissa grundläggande riktlinjer föräldrar kan följa för att vägleda dem i att hålla sina barn säkra

Du behöver:. .
Spegel
dator för forskning.
Ursprungliga formeln munnen tvätta Listerine.
Neutrogena schampo.
Nizoral.
äppelcidervinäger sköljning.
schampo.
balsam.


1.
Om du inte gett specifika instruktioner av din läkare eller barnläkare, aldrig ge ett barn under två år någon typ av medicin.
2.
Om medicinen är avsedd för vuxna, under inga omständigheter bör du ge detta läkemedel till ditt barn. Detta kan vara dödligt.
3.
Kontrollera att du kolla några mediciner ditt barn tar för interaktion med andra läkemedel. Tala alltid om för den läkare i något ditt barn intag som ligger utanför en normal mat eller flytande kost.
4.
Läs etiketter noga! Se till att du inte administrerar rätt belopp. Med hjälp av en mätanordning som följer med produkten rekommenderas.
5.
Kom ihåg att alla kall eller hostmedicin kommer bara att behandla symptom på en förkylning. De kommer inte att göra något för att bota en förkylning. Förkylningar är virus och måste driva sin kurs. Antibiotika hjälper inte heller.
6.
Tiden läker alla. Ge ditt barn tid. Använd varma kompresser och sanktioner som soppa och apelsinjuice. Använd en luftfuktare för täppt näsa. Har dina barn gott dricka av vätskor. De kommer att bli bättre utan dessa potentiellt skadliga läkemedel.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man ska äta hälsosamt under graviditeten

Relaterade artiklar


 • om saltlösning
 • vad tester kan göras för att se blockerade äggledare?
 • hur man bli friskare
 • om de fysiologiska åldrandet
 • hur man väljer en hemtjänst anläggning
 • sätt att bli av med finnar & akne
 • myter om graviditetsillamående
 • hur man hittar krukväxter som renar luften
 • om CT-scanning
 • Hur man förbereder sig och hantera den död av en nära person
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com