hur man förlorar vänta med lätt hälsosamma vanor

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-29
Prova dessa enkla att förlora vänta enkelt! Du behöver inte ändra hela ditt liv att leva sundare, bara lära sig dessa enkla vanor för att du mår bättre everday
1.
STRETCH varje morgon
Varje typ av stretch du är bekväm med kan förbättra din verksamhet för resten av dagen. Börja med en låg tid, kanske fem minuter per dag eller längden på din favoritlåt. Gör det till en del av din morgonrutin. Lägg till en andra session på kvällen för att varva ner från jobbet!
2.
Äta till energi hela dagen
Få ut mesta möjliga av din dag genom att börja med en liten frukost och fortsätta med små mellanmål och måltider hela dagen. Fyll inte upp, men inte gå hungrig heller.
Behöver några idéer?
Morning snacks som fullkornsvete toast kan lätt med bara en toppning smör eller mer fyllning med PB j spridas vidare. Ägg på rostat bröd eller en liten omelett, en skål med Special K (eller din favorit spannmål), varm majs muffins, eller en blandad frukt kopp är några av mina favoriter.
På eftermiddagen är mellanmål på grönsaker och dip, en smörgås, bakad potatis chips, även en bit pizza, sub, eller grillad ostburgare bra. Någon av dina favorit lunch tallrikar kan ätas med måtta.
Middag bör tidigt, innan köket stänger, och bör vara en god måltid, men inte proppa sig full med sänggåendet så nära! En middag sallad med grillat kött eller tonfisk är ett utmärkt val för att fylla magen utan att skicka dig i säng uppsvälld.
3.
Välja en tid att stänga köket
Late night småätande är meningslöst! Vi äter till våra kroppar, varför skulle vi tanka sova? Välj en rimlig tid att lämna köket för natten och inte återvända. Avsluta alla dina affärer i detta rum, Släck lyset och överväga köket stängdes för natten!
4.
CUT ut vad som är inte nödvändigt
läsk, diet eller inte, inte gör något för din kropp. Sötad te och slag och de flesta barnen drinklista hög majssirap och socker som 2 av de 3 första ingredienserna. Vatten är inte bara kalorier, socker-fri, fettfri, carb-fri, och glutenfria men det är så bra för våra kroppar. Om du vill ha något med mer smak, är 100% juice eller lättdryck som Crystal Light ett bättre alternativ. Även en smaksatt mjölk har några näringsvärde och är läcker också! Sportdrycker är inte alltid ett hälsosamt alternativ för icke-idrottare, de innehåller kolhydrater som behövs för allvarlig fysisk träning.
Samma idé gäller för livsmedel och snacks också. Fullkornsvete produkter har så mycket smak och är bättre för dig också. Snacks som bidrar till din hälsa med något verkar mer värt det än de tilltugg som har noll näringsvärde. Ha en vaniljglass med bananer och nötter. Prova veggie kex. Cook i olivolja så är möjligt. Alltid hålla ögonen öppna för nya hälsosamma alternativ till gamla dåliga vanor.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur du väljer rätt tampongen för dina behov

Relaterade artiklar


 • hur man sluta bita på naglarna
 • hur bli gravid
 • Hur du tar hand om stress naturligt
 • hur ska man kontroll över dina barns vård
 • hur du håller din hud ungdomlig
 • hur man kan sänka kortisolnivåer
 • hur man startar det nya året friskare
 • hur man ska leva ett längre och friskare liv
 • hur man upptäcker Alzheimers i ett älskat en
 • Hur demens framsteg?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com