hur man gör ditt barn en positiv

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-03-27
Betona det positiva i ett barn kan göra en vänskap. Här är hur

Du behöver:. .
Tålamod


1
Som kan hända i denna generation var mitt barnbarn över till oss på grund av föräldrarnas misstag som behöver inte nämnas här. Med detta sagt, hade min sonson mycket karaktär negativitet vi var tvungna att radera. På grund av hur samhället har förändrats, de flesta av föräldraskap jag hade gjort mot mitt barn inte längre var acceptabelt. Jag var tvungen att lära hur man "uppfostra ett barn", och det gjorde jag. Här är hur.
2.
Ett barn, i sin linda, behöver alla positiva stöd de kan få och de har en extremt kort koncentrationsförmåga. Detta kan fungera till din fördel tro det eller ej. I en så att säga, barn är som växer valpar. Detta betyder inte få ut Alpo! En liten valp har en ytterst begränsad vokabulär när det gäller utlovat beteende. När trainging en hund, kort sammanfattning "requests" få omedelbar respons som sitta, stå, stanna, etc. Valpen har inte mycket information att bearbeta, men vet exakt vad de ska göra. Detta är den reaktion du vill så du ger en behandling. Valp älskar behandla och har därför inga problem att svara på begäran.
3.
Detta sagt, låt oss gå från Fido till Freddy eller Frederique. Om du vill ha ett barn att städa sina rum innan, för insatnce, låt dem inte rena sitt rum på en gång. Innan deras dag kan börja, förklara för dem, om allt de gör är att göra sin säng varje dag, kommer du att belöna dem med något omedelbart varje dag. Även som en booster. Ge dem en sak större i slutet av veckan för keekping det bra att gå hela veckan.
4.
att behandla varje dag du kan ge dem en extra Pop Tart eller något till frukost. För slutet av veckan sak, kanske du frågar dem om det är något speciellt de skulle vilja göra och få plats med din helg se till att de kan göra det. Det sägs, en vana bildas när du gör något non stop i 30 dagar. Gör detta i 30 dagar.
5.
Nu växer från att göra sängen till att ha dem ta deras kläder till tvätten. De har inte att göra tvätten, bara ta sina kläder till den. Steg för steg, vecka för vecka, lägga till något till detta "att göra" lista och du kommer att förstärka det positiva i ett barns beteende. Never Back Down från tidigare trainging och inte ger sirap beröm för saker som redan borde vara vana. Behandla det som vanligt plats. Denna process slutar aldrig, det blir bara mer raffinerad som ni har barnet göra mer och grövre du göra mindre. ha kul.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man förbereder för ett vulkanutbrott

Relaterade artiklar


 • om läkare ansvar
 • om navelsträngsblod bank & stamceller
 • hur man kan förebygga själv och sin familj från att bli sjuka året runt
 • hur man väljer en hemtjänst anläggning
 • hur du kan hjälpa ditt barn genom tandsprickning
 • hur blodkärl funktion
 • hur man undviker en sätesförlossning födelse
 • om de fysiologiska åldrandet
 • hur att hålla värmen utan en värmekälla vid strömavbrott
 • hur man kan bota hicka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com