hur man hittar en bra gynekolog

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-03-23
Hysterektomi är alltid den sista resurs vid behandling av endometrios för kvinna som har uttömt alla behandlingar utan framgång, eller livmoderslemhinnan vävnader har blivit cancerceller, hennes läkare föreslå vissa typer av hysterektomi. Om hysterektomi beslutas, är nästa steg att hitta en gynekolog för att utföra operationen. I denna artikel kommer vi att diskutera hur man hittar en bra gynekologi

Du behöver:. . .
Patient


1
I. I USA
Kom ihåg, den läkare som utför operationen också kommer att vara den som ser efter dig efter hysterektomi. Du gör att du kan få den bästa vården du kan hitta.
1. Efter hysterektomi beslutas, du läkare kommer att rekommendera några av gynekolog som har arbetat med din läkare för år. Den feed back från andra patienter för att din läkare kommer att ge dig bättre kunskaper om kvalifikationer och erfarenhet för varje i rekommendera listan. Du kan kontrollera sin examen vid American Board of Medical Specialist, även rättegång den filen mot dem om det finns på statliga medicinska avdelning.
2.
2. Om din läkare inte rekommendera någon gynekolog så har du följande alternativ
a) Gemensamma endometrios lokala samhället
endometrios lokala samhället grupp är den bästa platsen att hitta en bra kvalificerad gynekolog eftersom de flesta kvinnor har varit borta genom den erfarenhet som du kommer att uppleva senare. Dessa människor är mer än villiga att dela sina personliga erfarenheter och hur man ska hantera livet efter operationen. De kommer att hjälpa dig på bästa sätt de kan. Läkare som har utfört sin operation kommer sannolikt att diskuteras också.
3.
b) Prata med din vän, co arbetstagare i förhållande till se, om någon gynekolog rekommenderas.
c) Sök staten gynekologi avdelningen på ett stort akademiskt medicinsk centrum.
d) Vissa människor kanske vill be om rekommendation i en respektabel läkarundersökning eller vård forum webbplats. Det rekommenderas inte på grund av för mycket bedrägerier inblandade.
4.
II. I Kanada
Eftersom Kanada har en offentliga sjukvården, behöver du inte betala för några kostnader för den hysterektomi och medicinering, men du har begränsat urval att välja din egen gynekolog. Din husläkare har alltid någon läkare som är specialiserad på vissa hysterektomi runt och redo att hjälpa.
5.
A) När endometrios misstänks, uppmanas du av din läkare kontor för att se en av de rekommenderade gynekolog så fort som möjligt. Längden på din utnämning är normalt mer än 30 dagar, om inte brådskande.
B) den första utnämningen vanligtvis är viktig att din gynekolog kommer att ta upp ditt problem och svarar på dina frågor om du har. Detta är den tid, kanske du vill be om hans eller hennes erfarenhet eller kompetens beroende på att han eller hennes vilja att lyssna och förmåga att svara på dina frågor.
c) din gynekolog normalt redan har en fil av dina tidigare sjukdomshistoria. Eventuella redan fanns hälsotillstånd är alltid täckas under detta samtal.
C) Varje test från och med nu kommer att sorteras efter din gynekolog kontoret.
D) Du kan ändra din gynekolog om du vill, men tid tar längre tid att ställa in din första anställning. En del människor sa att det kan ta upp till 6 månader ibland, om det inte är brådskande.
Kom ihåg, i Kanada, den tid som du stanna på sjukhuset är att leta efter mestadels av andra läkare och din gynekolog kan endast komma till se någon gång på sjukhuset.
f) Normalt kommer du att kontrolleras tillbaka med din gynekolog kontoret tills du är helt återhämtningen från operationen
6.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och själv hjälp naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.

Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa. Om du behöver mer information eller råd försäkring kan du följa min artikel serien i detta ärende på min hemsida på:
http://medicaladvisorjournals. blogspot. Com


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur du be din gynekolog frågor inför hysterektomi

Relaterade artiklar


 • hur man gör hemmagjord mascara
 • hur man hittar ett rehab center i New York
 • hur du lägger till mer fibrer i din kost
 • hur man hittar en bra läkare
 • hur man kan spendera mindre tid redo på morgonen
 • hur man gör ditt arbete doktor besök för dig
 • navelsträngsblod bank
 • om sömn
 • hur man använder vardagliga husgeråd
 • typer av MR-maskiner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com