hur man hittar en bra läkare

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-16
Först av allt, ingen vill gå till doktorn. Vi måste gå till doktorn för att något är fel med vår kropp (eller vi vill förhindra sjukdom). Ingenting är värre än att vara sjuk och att komma till doktorn och har doktorn antingen vara elak och passande ointresserad eller inte vara kunnig nog att hjälpa dig och vägrar att fråga någon annan om hjälp. Inte nämna att i väntrummet är det första receptionisten frågade var "Har du försäkring?" Vad hände med "Hej" eller "Hur kan jag hjälpa dig?" Beviljas de måste be om försäkring information eftersom vi bor i USA, där vi umgås våra bank innan vi umgås sjukvård, men måste de vara så oförskämd? Det finns många mycket bra läkare där ute som är kunniga och som kommer att behandla dig vänligt, är nyckeln att hitta dem.
1
Ett bra sätt att hitta en bra doktor är att fråga runt på jobbet, trots allt ni alla har samma försäkring. Var uppmärksam på människors sympatier och antipatier. Om ingen har verkligen en favorit och du har att välja någon du inte vet att det åtminstone preciseras sökningen från ett att någon inte gillade. Se till att fråga vad de gjorde och tyckte inte om din kollega har olika preferenser än vad du gör.
2.
Be dina vänner och familj vad doktorn de går till. Ibland kan du stöta på problemet med en bra läkare inte täcks av din försäkring. Se till att kontakta ditt försäkringsbolag för att få en lista över vem som är täckt. Det är också ett bra tillfälle att fråga om sin politik på om du behöver en remiss, som sjukhus kan du gå till etc. . .
3.
Om du har en specifik sjukdom som behöver en Specialist det bästa sättet att hitta en bra doktor är att ringa din foundation. Till exempel har jag Lupus så jag ringde till Lupus Foundation och bad om Reumatolog i mitt område som de skulle rekommendera. Detta är bra eftersom om det finns ett klagomål om en doktor de kommer att ta att särskilda doktor bort av rekommendationslistan. Det fortfarande kan ta lite tid att hitta en läkare som är bra för dig personligen, men åtminstone vet de på listan är professionella.
4.
Om du har en stödgrupp för din sjukdom be folket där. Du kommer förmodligen få den bästa feedback från dem. Dessa människor har varit där och gjort det och kan säkert peka dig i rätt riktning. Om det tar tid att hitta en bra läkare inte bli avskräckt, hittar du en. Var inte rädd för att fortsätta leta och inte hålla med någon som du inte är nöjd med, trots allt, de fungerar för dig
5
Om du har möjlighet. . att göra det, jag starkt föreslå intervjua din potential doktorn. Detta händer ganska ofta med barnläkare. Var noga med att göra en lista över dina frågor och funderingar i förväg så att du inte glömmer.
6.
Du kan titta på en läkares bakgrund för att hjälpa dig att välja, men även om de har den bästa utbildningen och år av erfarenhet kan de bara finnas på en annan våglängd än du. Kanske har de blivit härdade av systemet och deras sängen sätt är hemskt. I vissa fall oavsett om läkaren har hänskjutits av vänner eller ser bra ut på papper, kommer du fortfarande vill träffa dem i verkligheten för att veta om de fungerar bra för dig. Vissa personligheter fungerar helt enkelt inte bra tillsammans.
7.
När du hittar en bra läkare berätta för alla du känner och försöka få dem så mycket verksamhet som möjligt. De kommer förtjänar remisser plus är det sista du vill är för dem att flytta långt bort.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur att hålla sig frisk - enkla tips att följa

Relaterade artiklar


 • Endowmax faror
 • hur man arbetar nattskift få sömn och undvika sömnlöshet
 • hur man förebygger hemorrojder
 • hur man besluta om att låta din tonåring att bära färgade linser
 • Hur sluta röka
 • hur man ska leva ett längre och friskare liv
 • hur man har kul innan det blir gravid
 • könsval fruar historier
 • hur kan utöva inomhus när det är kallt utomhus
 • hur man vet Ayurveda bortom vata, pitta, kapha
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com