hur man kan minska gifter i kroppen genom att göra små förändringar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-28
Denna artikel är inte att främja något universalmedel "master rena" typ produkter som lovar massiv viktnedgång. Men lever vi i en värld fylld av skadliga föroreningar och gifter, vare sig vi vill det eller inte. Och medan våra kroppar har för att få bort gifter naturligtvis kan vi ta bort en del av bördan genom att minska vår exponering för dem.

Om vi hemsöka om hur många gifter in i vårt system på en daglig basis, vi riskera att bli neurotisk. Några positiva förändringar vi gör skulle kompenseras av den ökade stressen. . Men genom att göra några små förändringar, vi kan leva ett friskare liv

Du behöver:
spegel
. dator för forskning.
Ursprungliga formeln munnen tvätta Listerine.
Neutrogena schampo.
Nizoral.
äppelcidervinäger sköljning.
schampo.
balsam


1
Små förändringar i din kost -. . del ett. Experter säger att äta "lägre på näringskedjan", vilket innebär att äta mestadels växter. Inse att miljögifter och andra gifter ansamlas i animaliskt fett, så försök att minska mängden kött du äter. Genom att äta en mat utan kött några gånger i veckan tar du bort gifter i kroppen och dina förmåner hälsa enormt. Välj kött och kyckling upp utan antibiotika. Ät fisk med låga halter av kvicksilver, inklusive Catfish, musslor, ansjovis, makrill, forell och ostron
2
Små förändringar i din kost -. . Del två. Ta bort gifter i kroppen genom att handla i den organiska delen av din butik s producera avdelning. Experter säger att det viktigaste livsmedel att köpa ekologiskt är "Dirty Dozen" persikor, äpplen, paprika, selleri, nektariner, jordgubbar, körsbär, päron, vindruvor, spenat, sallad, potatis. Andra livsmedel i producera avsnitt är säkra även om de inte är ekologiska, eftersom de har tjocka skal som inte äts (som bananer eller ananas).
3.
Sluta röka. Detta är en no-brainer sätt att ta bort gifter från kroppen. Det finns många produkter på marknaden för att lindra nikotin cravings, som plåster och tuggummi.
4.
Långsamt att byta till naturliga rengöringsmedel. Håll utkik efter produkter som har "Förvaras oåtkomligt för barn" på etiketten. När du får slut på en av dessa produkter, prova en jämförbar icke-giftig produkt från Method (säljes på Target) eller sjunde generationen som alla är naturligt. Se om du hittar den så användbar som den traditionella renare du alltid har använt.
5.
Läs kosmetika etiketter. Naturligtvis är det nästan omöjligt att undvika exponering för kemikalier och gifter i kosmetika. Vi har hört om bly i läppstift och kvicksilver i mascara. Det finns inget behov av hysteri här, men läs etiketter och (det sätt ni gör med mat) och ta bort gifter i kroppen genom att välja produkter med det enklaste, kortaste lista med "ingredienser. " Det finns fler alternativ för ekologiska och bekämpningsmedel -fri kosmetika än någonsin tidigare. Mineral make-up är mycket populär och Zoya nagellack, till exempel, är fri från toluen och formaldehyd. Prova en produkt i taget och se om du gillar det.
6.
Få massage. Lymfsystemet är en viktig del av immunförsvaret som fungerar som en dränering nätverk i kroppen. När det fungerar, bär det lymfatiska systemet gifter och annat avfall från våra kroppar. En lymfmassage är en form av lätt massage som tar bort toxiner genom att främja lymfan. Ett annat alternativ är Svensk massage, som använder långa slag för att förbättra cirkulationen.
7.
Motion oftare. Även något så enkelt som att gå hjälper eftersom genom att flytta kroppen, är de toxiner går för-via det lymfatiska systemet. Dessutom spolar svettning naturligt gifter som är under huden. Ta en trevlig promenad och ta med lite vatten för att smutta på. Många tror att det är fördelaktigt att duscha direkt efter träningen så gifter inte tränga tillbaka in annat alternativ för att arbeta upp en bra svett är att sitta i en bastu.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur du skyddar ditt barn från skadliga kyla och hostmediciner

Relaterade artiklar


 • hur man gör en hemmagjord ansiktsmask och uppnå friska, unga, asiatisk hy
 • melatonin biverkningar
 • hur du köper din tonårige son en rakapparat i julklapp
 • lagar om surrogatmödrar
 • hur man ganska upp en finne
 • om sömn
 • Hur du tar kontroll över din egen hälsa
 • hälsosam mat för en-åringar
 • hur falla-bevis ett badrum för seniorer
 • om muntliga termometrar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com